Todea a ajuns la Mediaș

06 Feb. 2009, 17:55 Bursa transferurilor
Todea a ajuns la Mediaș

Fostul căpitan al Bătrânei Doamne, a semnat vineri un contract pe un an și jumătate cu Gaz Metan. Cristi Todea a plecat și el către Antalya unde Mediașul este în cantonament.

 

După ce l-au transferat pe atacantul Cristi Bud de la Salonta, Gazul a mai bătut palma cu încă un jucător ofensiv din liga a II-a. Astfel fostul jucător al celor de la UTA Arad, căpitanul Cristi Todea, a ajuns la un accord cu gruparea medieșeană și va juca aici, cel puțin un an și jumătate. „Am discutat cu jucătorul și am ajuns la un acord. Todea va fi jucătorul nostru și a semnat un contract pe un an și jumătate. Suntem foarte mulțumiți de aducerea lui”, a explicat președintele Mediașului, Corin Emil Cindrea.

 

Gazul a renunțat deocamdată să îl transfere și pe fundașul Doru Buican, care a jucat și el la Arad. Cindrea spune că în cazul în care antrenorul Cristi Pustai va dori ca la echipă să fie aduși și bosniacul Amir Katovic și georgianul Ica Iradjvilia, aceștia vor fi transferați și ei. „La întoarcerea din Antalya, antrenorul ne va spune ce a decis în cazul acestora. Oricum intenționăm să mai aducem și alți jucători până la reluarea campionatului”, a mai declarat Cindrea.

 

articol scris de Dragoș Popescu
 

06 Feb. 2009, 17:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă