Sumanariu și Cerlincă, în vederile lui „Magiun” pentru un transfer la Ceahlăul

Sumanariu și Cerlincă,** în vederile lui

Chiar dacă fotbaliștii Rapidului Ciprian Sumanariu (foto) și Andrei Cerlincă au avut evoluții apreciate în sezonul precedent, iar tinerețea îi recomandă pentru un transfer la o echipă cu pretenții, până la această oră nu a sosit nicio ofertă concretă pe adresa clubului pentru cei doi. De situația contractuală a „ceferiștilor” s-a interesat la un moment dat gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț, mai ales după ce Marin Barbu a ajuns pe banca tehnică a grupării nemțene.

Secundul Ceahlăului, Costel Ilie, a fost trimis chiar să-i spioneze pe Sumanariu și Cerlincă la meciurile cu Dunărea Galați și Gloria Buzău pe finalul sezonului precedent, numai că până în prezent nu a fost înaintată nicio ofertă pe adresa clubului de care aparțin jucătorii.

„Sumanariu și Cerlincă sunt doi fotbaliști cu calități, cu care eu am lucrat foarte bine la Rapid. Nu neg că mi i-aș fi dorit la Ceahlăul, însă deocamdată bugetul echipei noastre pentru sezonul viitor nu a fost clarificat, iar conducătorii Rapidului doresc în mod cert niște bani pe jucătorii lor. În aceste condiții, va trebui să ne descurcăm cu fotbaliștii pe care-i avem deja în bătătură”, a declarat tehnicianul Ceahlăului, Marin Barbu.

Ciprian Sumanariu are 24 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș central, în vreme ce Andrei Cerlincă, la cei doar 18 ani ai săi, este un obișnuit al lotului național de juniori.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă