„Sper să fiu principalul marcator și la Gaz Metan”

11 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor

La fel ca Alexandru Zaharia, tot pe doi ani și jumătate a semnat și golgheterul lui Juventus București, Alexandru Marin, acesta fiind convins că la Gaz Metan Severin va avea destule momente de bucurie.

„Am plecat de la o echipă mică, la una mare, cu pretenții la promovare, cu suporteri… Normal că e un pas important pentru mine. La Juventus am fost golgheterul echipei, cu cinci reușite, și sper să fiu principalul marcator și la Gaz Metan cu ajutorul colegilor. Mă bucur că vin la Severin alături de Zaharia, un fotbalist tânăr și foarte bun. E genul lui Torje, e tehnic, are viteză, o să vă placă”, a spus atacantul de 23 de ani, 1,99 metri, originar din Botoșani.

Alex Marin are trecut în CV și clubul AS Roma, însă speră să uite de acel „episod”. „În urmă cu trei-patru ani am fost la AS Roma. FC Botoșani mă împrumutase la Pașcani și de acolo am mers la Roma, dar nu vreau să vorbesc despre asta. A fost cea mai «neagră» perioadă din viața mea. Am stat apoi șase luni pe tușă, nici nu vreau să-mi mai amintesc”, a spus atacantul. „Ce a fost, a fost, să sperăm că vom face o treabă bună la Severin și vom promova”, a completat Alex Marin.

Sursa: GdS

11 Jan. 2012, 17:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă