Șoimii testează un vârf olandez de origine angoleză: „Principalele mele calități sunt viteza, tehnica și forța”

Șoimii testează un vârf olandez de origine angoleză:**

În noaptea de miercuri spre joi, Pavel Piroș și-a înroșit telefonul, reușind ca ieri dimineață să-și cunoască partenerul de discuție, adică vârful olandez de origine angoleză, Kevin Mpuisa. Fost jucător al echipei belgiene de Liga a II-a, Antwerp, atacantul de culoare este născut pe 27 aprilie 1996, măsoară 1,84 m și are 83 kg. „Cam mult”, și-a dat cu părerea, printre dinți, Dan Cuedan, fost antrenor al „șoimilor” prezent și el la întâlnirea de joi pe post de translator. Jucătorul olandez vorbește engeleza, portugheza și puțin franceza.

„Principalele mele calități sunt viteza, tehnica și forța. Am încetat contractul cu Antwerp în luna mai, dar clubul m-a lăsat să continui pregătirea împreună cu restul lotului, așa că îmi va trebui doar câteva antrenamente cu Șoimii, pentru a-mi îmbunătăți și rezistența”, susține vârful de atac olandez în vârstă de 19 ani.

Chiar dacă părțile s-au înțeles verbal, președintele „alb-negrilor” a trasat din capul locului condițiile colabărării: „Vom semna un contract cu el doar după ce îl vedem la treabă. Avem nevoie de atacanți, este zona noastră neacoperită, deocamdată, cum trebuie. Sperăm ca Mpuisa să-și  demonstreze valoarea, că nu  a evoluat întâmplător în liga a doua belgiană și să ne ușureze și nouă căutările la capitolul atacanți și juniori”, a precizat Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă