Sinescu continuă curățenia: șapte au plecat, patru au venit!

Fotbaliștii de la SCM Argeșul Pitești continuă pregătirea pe plan local până pe 1 februarie, când vor începe seria jocurilor de verificare. Până la meciul de pe 1 februarie, cu Sporting Pitești, antrenorul Valentin Sinescu va în­cer­ca să completeze lotul cu jucători valoroși, pentru a avea concurență pe toate posturile. Până acum, piteștenii au renunțat la șapte ju­cători și au adus patru.

În această perioadă precompetițională, argeșenii s-au în­țe­les cu portarul Dragoș Geantă, de la CSM Râmnicu Vâlcea, fun­dașul Alexandru Dumitrache, de la CS Mioveni, mijlocașul Ale­xandru Cristea, de la Du­nă­rea Ga­lați, și fundașul central Bog­dan Panait, de la Unirea Slobo­zia, care în cariera lui a e­voluat la Petrolul, FC Vaslui și Steaua.

Valentin Sinescu a re­nunțat la fundașii Marian Botea și Nicolae Diță, portarul Mușat și mijlocașii Ionuț Bucuroaia și George Roșca, în timp ce mij­locașul Cristian Iancu și portarul Ștefan Popa vor fi împrumutați până în vară. În afară de aceștia, mijlocașul I­onuț Enache a cerut rezilierea contractului pe cale a­miabilă. Ul­timul plecat de la SCM Argeșul Pitești e mij­locașul Mădălin Del­cea (foto mic), fotbalist la care Sinescu a renunțat. Ju­că­torul ca­­re aparține de Școala de Fot­bal Dani Co­man avea con­tract cu gruparea din Trivale până în vară. Din câte se pare, jucătorul pare tentat să semneze cu A­tle­tic Bradu, cea­laltă reprezentantă a județului Argeș în Liga a III-a.

Așteaptă meciurile de verificare

Oficialii grupării din Trivale aș­­teaptă primele meciuri de ve­rificare, pentru a vedea cum se comportă nou-veniții. „Până a­cum, am făcut pregătire fizică și tehnico-tactică, însă de la înce­putul lunii februarie vom începe și jocurile de verificare. Pe cei nou-veniți îi vom vedea la me­ciurile amicale, iar după aceea vom putea trage niște concluzii. La pregătire, toți trag, dar vom vedea care e potențialul fiecă­ruia la meciuri”, a declarat Gabi Alexe, directorul sportiv al SCM Pitești.  

Le trebuie un atacant și un fundaș

Principalul alb-violeților nu a definitivat încă lotul cu care va aborda partea secundă a sezo­nului. Sinescu a transmis con­du­cerii clubului că mai are ne­voie de încă doi jucători. Teh­nicianul își dorește un atacant cu experiență și încă un fundaș, spre a avea concurență pe toate posturile. Oficialii poartă deja tra­­­tative cu mai multe echipe, să acopere aceste posturi. Din câte se pare, cei doi jucători vor ajun­ge la Pitești până la sfârșitul a­ces­tei săptămâni.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă