Și Hânțescu a plecat în Turcia cu FC Vaslui!

Și Hânțescu** a plecat în Turcia cu FC Vaslui!

După golgheterul Alexandru Buziuc, mai nou și portarul celor de la Sporting Vlad Hânțescu a ajuns sub comanda antrenorului Viorel Hizo, la FC Vaslui. Ambii jucători în vârstă de doar 18 ani se află în prezent în cantonament în Antalya cu gruparea patronată de Adrian Porumboiu și au șanse mari să facă parte din lotul cu care FC Vaslui va aborda sezonul de primăvară al Ligii I.

Dacă discuțiile pentru un eventual transfer în ceea cel privește pe Buziuc sunt mai vechi, interesul vasluienilor pentru achiziționarea lui Hânțescu sunt de dată mai recentă.

„Am fost contactați de FC Vaslui, pentru a ne da acordul ca Hânțescu să plece cu ei în Turcia. Oricum, jucătorul nu aparține de noi, el fiind sub contract cu Viitorul Constanța, grupare care l-a împrumutat la Sporting până în vara acestui an. Puși în fața acestei situații, am fost nevoiți să ne reorientăm repede, așa că ne-am completat lotul cu Cătălin Pascal, care oricum se antrena cu noi după despărțirea de Rapid”, a spus managerul alb-verzilor, Ciprian Anton.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă