Schimb Capătă – Rus? Arădenii vor golgheterul unei echipe din Liga 3

15 Jun. 2012, 11:46 Bursa transferurilor
Schimb Capătă - Rus?** Arădenii vor golgheterul unei echipe din Liga 3

Atâta timp cât Giovanni Catanzariti nu știe în ce direcție s-o apuce, e prematur să vorbim despre mișcări de trupe la UTA, însă ceva semnale există. Spre exemplu, la capitolul fotbaliști Under 22 se discută tot mai mult de un schimb între echipa fanion a Aradului și CS Vladimirescu pentru doi atacanți. Alexandru Capătă, pentru care Liga a 2-a pare – deocamdată – o pălărie prea mare ar putea coborî în eșalonul trei, iar de la curtea lui Cristi Sculici să vină Ciprian Rus.

Fotbalistul de 21 de ani a reușit 12 goluri în ultimul sezon pentru Vladimirescu, atrăgându-i încă din iarnă atenția lui Roland Nagy, care între timp nu mai este antrenor al „Bătrânei Doamne”. „Mi-a spus domnul Nagy că îi pare rău că nu m-a adus în pauza de iarnă la UTA. Se temea că o să mă las din nou de fotbal, cum am mai făcut-o odată pentru puțin timp, dar nu mai am astfel de gânduri. Vă dați seama că și eu regret că nu am ajuns la cea mai bună echipă a județului, întotdeauna am visat să joc la UTA. Dar, poate se va întâmpla cât de curând asta. Cei de la Vladimirescu mi-au spus că îmi voi da drumul dacă am șansa să evoluez mai sus și le mulțumesc pentru asta”, a precizat tânărul atacant.

Apropierea dintre Rus și Campioana Provinciei s-a văzut și la acțiunea de acum o săptămână, când a îmbrăcat tricoul UTA-ei în partida cu echipa lui Botiș și Panin. Problema este că cel care a făcut convocările a fost Roland Nagy, însă arădeanul crede că-l poate convinge și pe Adrian Falub că merită o șansă lângă Gligor, Mara sau Bucur. „Prietenii mei de la UTA mi-au spus că domnul Falub e un antrenor bun, o persoană onestă, cu care se poate colabora excelent. Am fost onorat că am jucat deja pentru UTA chiar și într-un amical, mi-ar plăcea să evoluez și în oficiale pe arena Francisc Neuman”, a mai spus fotbalistul, care până vara trecută evolua în Liga a 4-a, la Voința Mailat.

Sursa: Sport Arad

15 Jun. 2012, 11:46 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă