Șase jucători au semnat cu Gaz Metan. Altora patru li se reziliază contractele

Șase jucători au semnat cu Gaz Metan.** Altora patru li se reziliază contractele

Dintre mulții jucători noi care au fost la reunirea echipei Gaz Metan Mediaș, doar șase au acceptat până în acest moment să semneze contracte cu gruparea din Liga 2. Altora patru care au evoluat în prima parte a sezonului li se vor rezilia contractele, trei dintre ei fiind fotbaliști importanți, care au evoluat pentru medieșeni și în Liga 1.

Atacanții Marius Staicu și Cristian Gavra, mijlocașul Valentin Coșereanu și fundașii Paul Iacob, Ionuț Rada și Ionuț Neag au semnat cu gruparea de pe Târnava Mare. În schimb, Sergiu Muth, Octavian Abrudan, Azdren Lllullaku și Ioan Șușu nu se mai pregătesc cu echipa și nu vor mai continua cu Gazul în Liga 2.

„Ar fi urât din partea noastră să le spunem celor care au venit că: „Nu mai avem nevoie de voi că s-au răzgândit jucătorii respectivi”. Ei și-au ales drumul, nu este niciun fel de problemă. În perioada în care au activat ei la echipă am încercat să ne comportăm și noi față de ei profesionist. Le mulțumim pentru ceea ce au făcut la echipă, le dorim baftă în continuare. Îmi pare rău că au decis să se oprească. Aici aveau în primul rând o datorie morală să continue până în vară, să încerce să fie alături de echipă și în momentele mai puțin fericite. Nu ne aflăm în cea mai bună situație. Locul șapte din clasament ni se datorează tuturor: antrenori, jucători, conducători. Așa că trebuia să tragem cu toții la aceeași căruță până în vară. N-am fost de acord ca renumerația să fie în concordanță cu ceea ce dau ei pe teren”, a spus antrenorul Leo Grozavu, citat de Nova TV.

Jucătorii echipei din Mediaș au intrat de marți, 19 ianuarie, timp de zece zile, într-un stagiu de pregătire centralizată la stadionul Gaz Metan. La finalul acestuia, antrenorul Leo Grozavu speră să se meargă într-altul, în Turcia.

„Am preferat să râmânem aici pentru că sunt condiții destul de bune și de pregătire și de refacere, alimentație, odihnă. Vom rămâne din 19 până în 29 ianuarie, după aia urmând ca din 1-2 februarie să vedem ce facem. Dacă nu se reușește să mergem într-un cantonament extern, nu vom avea ce face și vom rămâne aici și vom încerca să facem niște jocuri de verificare pe care, deocamdată, e destul de dificil să le amanetăm acum pentru că majoritatea echipelor și-au luat adversarii, iar eu am sperat la un cantonament în Turcia”, a mai declarat Grozavu.

Pe aceeași temă