Rus n-a impresionat la Botoșani, dar ar putea ajunge la UTA

Publicat: 03 Jul. 2012, 22:17 Actualizat: 03 Jul. 2012, 22:51 Bursa transferurilor
Rus n-a impresionat la Botoșani,  dar ar putea ajunge la UTA

CS Vladimirescu a fost pe punctul de a se despărți de unul dintre cei mai buni jucători ai săi. Ciprian Rus a dat probe la FC Botoșani, echipă de liga a doua, care și-a propus promovarea la finalul noului sezon.

Însă, vârful de atac nu a rămas în Moldova, el urmând să revină în cursul zilei de marți la Arad. „Mi s-a comunicat de cei de la Botoșani că urmează să ajungă un atacant mult mai bine cotat decât mine. Astfel, am decis să mă întorc la Vladimirescu. Totuși, eu îmi doresc să plec de acolo, să evoluez la un eșalon superior. Problema e că mai am doi ani de contract cu CS Vladimirescu, nu știu exact ce pot face, mai ales că nu am oferte concrete”, spune Rus.

Acesta a fost dorit în Calea Aurel Vlaicu de fostul antrenor al „alb-roșiilor”, Roland Nagy, însă mutarea nu s-a mai făcut în iarnă. Totuși, un prim semnal că Rus ar putea ajunge la UTA a fost amicalul dintre echipa „textilistă” și prietenii lui Cristi Panin, disputat la începutul lunii iunie. În plus, la cei 21 de ani ai săi, Ciprian Rus ar putea face parte din planul lui Giovanni Catanzariti de a întinerii masiv lotul de jucători.

Sursa: Sport Arad

Foto: Eduard BLAGA

Publicat: 03 Jul. 2012, 22:17 Actualizat: 03 Jul. 2012, 22:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă