Reîntoarcerea Spartanului!

Reîntoarcerea** Spartanului!

Rapidul trece acum la capitolul „repatrieri” și îl aduce înapoi în Giulești pe unul dintre jucătorii de bază din ultimii cinci ani. Șefii alb-vișiniilor, împreună cu fostul său coleg, actualmente tehnician al Rapidului, Viorel Moldovan, îl vor introduce din nou în circuit pe Marius Constantin, fundașul care s-a accidentat în septembrie 2012.

Stoperul în vârstă de 29 de ani a suferit, în partida cu Gloria Bistrița (3-1), o ruptură a ligamentelor încrucișate de la piciorul drept, după ce s-a lovit de o bordură de la marginea terenului. Aflați într-o perioadă de criză ce amenința tot mai mult cu falimentul, rapidiștii conduși pe atunci de George Copos i-au reziliat imediat contractul, iar Marius Constantin a renunțat la o importantă sumă de bani.

I-a salvat de la faliment

Săptămâna trecută, joi, Marius Constantin a fost la ProRapid și a discutat cu șefii rapidiștilor și cu Viorel Moldovan despre reîntoarcerea sa în Giulești, iar din iarnă, acesta va îmbrăca, pentru a treia oară, tricoul alb-vișiniu. Totuși, Viorel Moldovan va avea de lucrat cu stoperul, în special la pregătirea fizică, asta pentru acesta nu s-a mai antrenat  de ceva vreme. Dorința giuleștenilor de a-l readuce pe Constantin vine și după ce jucătorul a acceptat votarea planului de reorganizare și astfel a pus umărul la salvarea clubului de la faliment. Marius Constantin a jucat la Rapid între anii 2004-2010 și 2012-2013, perioade întrerupte de un sezon petrecut la FC Vaslui, 2011-2012.

210 jocuri  în Liga I a strâns Marius Constantin, reușind să marcheze cinci goluri

3 goluri a înscris fundașul în cele 162 de partide pe care le-a jucat pentru Rapid

4 selecții la națională are Constantin

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă