Rapidul își întărește defensiva cu un fundaș de la Viitorul: „Abia aștept să văd publicul giuleștean, e unul dintre motivele pentru care am semnat”

Rapidul își întărește defensiva cu un fundaș de la Viitorul:**

Una dintre echipele cu intenții serioase de promovare în prima ligă, Rapid București a făcut un transfer important. Giuleștenii și-au asigurat semnătura lui Ionuț Puțanu, fundaș central de 22 de ani care a jucat pentru Viitorul lui Gheorghe Hagi încă de la începuturile acestui club. Fotbalistul a semnat un contract pe patru luni cu FC Rapid, la finalul campionatului actual urmând să decidă dacă înțelegerea va fi prelungită sau nu.

„M-au căutat cei de la Rapid, m-au sunat și am ajuns să discutăm. Indiferent de situația în care se află, Rapid este un club de tradiție și e o mândrie pentru mine, mai ales că aici se țintește promovarea. Ă‚sta e obiectivul! Sincer să fiu, abia aștept să iau contact cu publicul rapidist, e cea mai frumoasă galerie și a fost un factor important în decizia mea de a semna”, a spus Puțanu pentru ProSport.

Ionuț Puțanu vine după o experiență la FC Brașov, echipă pentru care a jucat ca titular în 16 din cele 18 meciuri din prima parte a sezonului. În această iarnă, fundașul și-a reziliat contractul cu FC Viitorul imediat după revenirea de la FC Brașov din cauza faptului că nu a mai dorit să fie împrumutat la alte echipe și, după negocieri cu Dunărea Călărași, a ales să semneze un contract cu Rapid. Și FC Brașov l-a dorit înapoi pe Puțanu, însă jucătorul n-a mai dorit să fie antrenat din nou de Mihai Stere.

Pe aceeași temă