Rapid se întărește pentru Liga I! Cei cinci jucători pe care Moldovan îi vrea

Rapid se întărește pentru Liga I!** Cei cinci jucători pe care Moldovan îi vrea

Viorel Moldovan este mulțumit de actualul lot, dar vrea să aducă cel puțin cinci jucători care să ajute echipa în lupta pentru promovare. Tehnicianul își dorește fotbaliști care să facă față și în prima ligă din sezonul viitor. Prin urmare, țintele rapidiștilor sunt jucători cu experiență care au mai evoluat în trecut la Rapid, dar și tineri talentați, care ar putea aduce un plus de valoare echipei în viitorul apropiat.

Conducerea clubului s-a pus pe treabă și a vorbit deja cu Marius Constantin (29 de ani), care din iarnă va reveni la Rapid. Un alt jucător dorit de Viorel Moldovan este Emil Dică (31 de ani, foto, în dreapta), mai ales că fostul rapidist a evoluat foarte puțin la Ceahlăul. De asemenea, tehnicianul giuleștenilor vrea un portar cu experiență care să-i facă concurență lui Virgil Drăghia, iar rapidiștii se gândesc să-l readucă pe Dragoș Balauru (24 de ani), de la Viitorul Constanța. Acesta a semnat în vară cu Rapid, dar, după retrogradarea echipei în liga secundă, a fost lăsat să plece la echipa lui Hagi.

Om de gol de la Bacău

Rapidiștii caută să întărească și compartimentul ofensiv. Iar principalele ținte în acest sens sunt Ciprian Tănasă (32 de ani), de la CS Mioveni, și Adrian Hurdubei (23 de ani), golgheterul celor de la SC Bacău. Tănasă a jucat două meciuri pentru Rapid în vară, dar după retrogradarea echipei a preferat să plece la Mioveni. Însă situația financiară precară de la gruparea argeșeană l-a făcut pe fostul atacant al lui Metalurg Donețk să reia în calcul o întoarcere în Giulești.

4 goluri a marcat Adrian Hurdubei pentru SC Bacău în 13 partide în acest sezon în Liga a-II-a

46 de goluri a marcat Ciprian Tănasă în Liga I în 200 de partide

48 de meciuri a jucat Dragoș Balauru în Liga I

Marius Constantin a jucat 210 meciuri în Liga I, marcând 5 goluri

Emil Dică a evoluat 160 de partide în Liga I, reușind să înscrie 8 goluri

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă