Rapid s-a despărțit de cel mai iubit străin din ultimul an. Jucătorul și-a luat adio de la fani pe Facebook: „Te iubesc, Rapidule! Nu te voi uita niciodată”

Rapid s-a despărțit de cel mai iubit străin din ultimul an.** Jucătorul și-a luat adio de la fani pe Facebook:

Adus în iarna acestui an în încercarea disperată a conducătorilor de la Rapid de a se salva de la retrogradare, cehul Tomas Josl (31 de ani) a plecat în vară, dar, după câteva luni, s-a întors la echipă pentru a ajuta în lupta pentru promovare. Fundașul stânga s-a atașat imediat de fanii din Giulești, devenind instant unul dintre preferații tribunei.

După prima parte a sezonului de Liga 2, Dan Alexa a anunțat că mai mulți fotbaliști nu vor mai face parte din planurile echipei. Printre ei se numără și Josl, care nu a reușit să-și câștige locul printre titulari. În momentul în care a aflat despre despărțire, după o discuție cu conducerea clubului, cehul de 31 de ani a postat un mesaj emoționant pe pagina de Fabebook, locul în care obișnuiește să discute foarte des cu fanii Rapidului.

„Aș vrea să vă mulțumesc vouă, fanilor Rapidului, pentru ambele perioade petrecute la club. Nu am fost niciodată parte dintr-o asemenea mare familie. Sunt foarte apreciat și sper că vă veți aminti momentele bune. Din nefericire, nu mai fac parte din echipă după consultări cu conducerea. Te iubesc, Rapidule! Nu te voi uita niciodată”, a scris Josl pe Facebook.

Ferran și Embalo, aut și ei

Altfel, tot astăzi, alți doi jucători și-au reziliat amiabil contractul cu FC Rapid. Este vorba despre fundașul spaniol Ferrán Monzó Giménez (22 ani) și de atacantul portughez José Alberto Djaló Embaló (22 ani).

Despărțirile de jucătorii din lot vor continua pentru Rapid, acestea fiind anunțate de antrenorul Dan Alexa la finalul ultimului meci oficial jucat în 2015, luni, cu Gloria Buzău. „Trebuie să facem o analiză corectă, cu siguranță vor fi jucători care vor pleca. Vor fi și care vor pleca, avem și o listă de achiziții, e normal, trebuie să ne întărim, urmează play-off-ul, se vor înjumătăți punctele și asta nu ne poate da decât de gândit pentru că play-off-ul va fi cu totul și cu totul altceva, mult mai greu”, a spus Alexa.

După 17 etape desfășurate în Liga 2, timp în care a jucat de 16 ori, FC Rapid a acumulat 36 de puncte, cu 3 mai multe față de Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila. În ultima etapă din acest an, a 18-a, giuleștenii vor sta, astfel că celelalte două clasate îi pot egala în clasament.

Pe aceeași temă