Pușcașu și-a găsit un nou club: a semnat cu CF Brăila

Pușcașu și-a găsit un nou club:** a semnat cu CF Brăila

Săptămâna trecută, Liga2.ro anunța că Pușcașu și-a depus memoriu la FRF din cauza restanțelor financiare, gest care a luat prin surprindere gruparea buzoiană. Principalul Viorel Ion a fost ferm pe poziție și a anunțat că Gloria nu mai are nevoie de jucător

„Nu este normal să facă așa ceva, mai ales că a încasat mulți bani de la Gloria. Astfel a băgat dihonie între ceilalți jucători care săracii au și ei de primit restanțele financiare, însă au înțeles situația clubului. Noi am făcut destule sacrificii pentru Pușcașu și drept mulțumire ne-am trezit cu memoriul depus la FRF. Cel mai probabil ne vom despărți de el”, susține antrenorul echipei din Crîng, Viorel Ion.

A semnat cu CF Brăila

Că buzoienii s-au ținut de cuvânt și au renunțat la serviciile lui Pușcașu o dovedește și comunicatul postat în această noapte de siteul oficial al clubului CF Brăila, coleg de serie cu Gloria. Astfel, gruparea de pe Dunăre anunță că a ajuns la un acord cu fostul mijlocaș al buzoienilor și acesta este noul jucător al Brăilei.

Iată mai jos și textul comunicatului oficial:

Astăzi, 3 octombrie 2014, mijlocașul Andrei Pușcașu a semnat cu CF Brăila! 

Andrei Pușcașu, marcatorul unicului gol în amicalul din 2013 între CF Brăila și Steaua București revine „acasă”.

Este născut pe data de 10 aprilie 1990, evoluează pe postul de mijlocaș central și are o înălțime de 1,78 cm. A evoluat de-a lungul carierei la următoarele: Conpet Cireșu (2010-2011), CF Brăila (2011-2013) și la Gloria Buzău.

În tricoul echipei noastre, a strâns 31 de apariții marcând de 2 ori.

Bine ai revenit, Andrei!

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă