Prunea: „Vor mai veni jucători”

Prunea:**

Presedintele executiv al clubului CSMS Iasi, Florin Prunea, a anuntat ieri ca sunt sanse mari ca lotul gruparii din Copou sa fie intarit cu noi jucatori pana la inceperea campionatului Ligii a II-a. In perioada ramasa pana la debutul sezonului, Prunea va incerca sa acopere doua dintre posturile considerate deficitare, poarta si atacul.

„Pana la inceperea campionatului vor mai veni jucatori in probe. Asta depinde si de impresari, nu doar de noi. Sunt niste costuri, de care trebuie sa tinem cont. Avem un portar francez in probe, pe Brice Niclos, iar in privinta lui vom lua o decizie dupa ce va fi testat cateva zile. E posibil sa mai aducem si un atacant, dar important este sa vina jucatori cu o valoare mai ridicata decat ceea ce avem noi in momentul de fata in lot”, a declarat presedintele Florin Prunea.

Oficialul din Copou a lamurit si situatia portarului Serghei Lepmets, care nu a mai aparut la echipa desi a semnat la inceputul pregatirilor un angajament cu clubul. „Lepmets nu a mai venit la echipa si va suporta consecintele legale, intrucat este sub contract cu clubul. A invocat motive familiale, ce-i drept destul de serioase, dar din punctul meu de vedere, Lepmets este un subiect inchis”, a mai spus Prunea.

Bădic și Herghelegiu rămân la echipa mare

Presedintele Prunea a adaugat ca jucatorii Narcis Badic si Andrei Herghelegiu se vor pregati in continuare cu echipa mare. Daca Adrian Avramia a fost pus pe lista de transferuri si nu va juca la echipa mare in sezonul viitor, cei doi amintiti mai sus vor fi inclusi in lotul cu care se va ataca promovarea.

„Din punctul meu de vedere, Badic si Herghelegiu sunt cazuri inchise. Cei doi sunt sub contract cu clubul si se pregatesc cu echipa mare. Ei au contractul pe masa, astept sa-l semneze. Cred ca nu vor fi probleme, asa cum s-a intamplat cu Avramia. Acesta a refuzat orice discutie si este pus pe lista de transferuri. Se va pregati separat, timp in care asteptam oferte pentru el”, a declarat Florin Prunea.

CSMS se va pregati in Copou pana la inceperea campionatului, iar sambata va sustine un meci amical cu FC Vaslui, de la ora 18.00, pe terenul echipei din prima liga.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă