Primele achiziții la Sportul Snagov după anunțarea noului finanțator. Doi jucători cu experiența Ligii 1 au semnat cu echipa lui Răchită

După ce la mijlocul acestei săptămâni și-a prezentat noul finanțator, pe Victor Angelescu, și noul președinte, pe Gabriel Oprea, cât și planurile de viitor, Sportul Snagov a reușit să bată palma și cu doi jucători experimentați, ceruți de ceva timp de antrenorul Valeriu Răchită.

Anunțați de miercuri de Liga2.ro ca noile achiziții ale Sportului, portarul Florin Iacob (24 de ani) și mijlocașul Dragoș Huiban (28 de ani) au semnat joi seară cu echipa ilfoveană și au făcut poze de prezentare alături de președintele Gabriel Oprea și de agenții Bogdan Apostu și Decebal Gheară.

Florin Iacob a evoluat ultima dată la ASA Târgu Mureș, în acest sezon, în 6 meciuri, însă apoi și-a reziliat contractul din cauza problemelor financiare ale clubului.

Dragoș Huiban vine de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă din Liga 1 cu care a reușit promovare și de care s-a despărțit în această iarnă. În prima parte a sezonului a bifat 12 meciuri, dintre care 5 ca titular.

Tot în această iarnă, Sportul l-a adus și pe mijlocașul Cristian Onțel (19 ani), fost la FCSB și ultima dată la Voința Turnu Măgurele, în Liga 3.

În plus, Răchită mizează și pe revenirea la echipă a lui Cristian Bustea, rechemat la Juventus București, însă pe care antrenorul Marius Baciu nu l-a păstrat în loc. Bustea a evoluat în 15 meciuri în tur pentru ilfoveni și a înscris 4 goluri.

Pe aceeași temă