Pojorâta a bifat a șasea achiziție și s-a despărțit de încă un jucător. Bucovina și-a luat un atacant gigant

Pojorâta a bifat a șasea achiziție și s-a despărțit de încă un jucător.** Bucovina și-a luat un atacant gigant

Rămasă cu doar doi atacanți în lot, Bucovina Pojorâta a căutat în această iarnă să își întărească acest compartiment. Prezentă în cantonament la Vatra Moldoviței, echipa suceveană pare că și-a rezolvat această problemă. Antrenorul Dănuț Mândrilă a fost convins de Alexandru Marin că merită să joace la Pojorâta, iar jucătorul ofensiv a și semnat contractul valabil pentru început până la finalul acestui sezon.

Alexandru Marin (27 ani) era liber de contract după ce ultima dată a evoluat în campionatul trecut la Gloria Buzău. Masivul atacant de 1,95 metri a încercat să revină în prim-plan prin testele pe care le-a susținut la Șoimii Pâncota și Farul Constanța, însă tehnicienii acestor două echipe nu i-au acordat timpul necesar să revină la o formă sportivă bună. Nu de același lucru s-a lovit și la Pojorâta, club la care speră să-și relanseze cariera după ce în trecut a evoluat pentru echipe ca CSMS Iași sau CS Turnu Severin. În Liga a 2-a, Marin a mai bifat apariții și în tricourile echipelor Juventus București, FC Olt Slatina, ACS Berceni sau FCM Dorohoi.

„Marin este un atacant cu talie, care are o bogată experiență la nivelul Ligii a II-a. Sper să ne ajute să ne atingem obiectivul. Important este că a venit la noi de la începutul cantonamentului și nu este în urmă cu pregătirea fizică”, a spus, pentru gazetasv.ro, antrenorul Dănuț Mândrilă.

Dacă la capitolul veniri îl putem trece și pe Alexandru Marin, pe lângă Vasile Vitu, Alexandru Moisii, Robert Pâslaru, Ionuț Jugaru și Alexandru Nuțescu, la cele al plecărilor îl adăugăm și pe Robert Csatlos, mijlocaș care a evoluat puțin în prima parte a sezonului și la care staff-ul tehnic a decis să renunțe.

Pe aceeași temă