Petrolul încearcă să dea lovitura prin readucerea lui Younes Hamza. Stoican: „Am auzit că ar fi dispus la negocieri și ar dori să vină acasă”

Petrolul încearcă să dea lovitura prin readucerea lui Younes Hamza.** Stoican:

Petrolul are un început de sezon acceptabil, arată un joc destul de bun sub conducerea lui Flavius Stoican, însă a suferit deja o primă înfrângere în trei etape (0-3 cu UTA), chiar pe teren propriu, acolo unde „lupii” ar trebui să își sfâșie adversarii. Echipa ploieșteană nu excelează nici în apărare, fiindcă a primit gol în fiecare etapă și are cinci încasate până acum, dar nici în atac, acolo unde puștiul Ianis Stoica este mult prea crud pentru a se bate cu rivalii. Au marcat cinci goluri până acum, însă trei dintre ele au venit cu Călărașiul.

Tocmai de aceea, antrenorul Stoican știe că mai are nevoie de întăriri pentru ca obiectivul promovării să poată fi îndeplinit, iar la ultima conferință de presă, cea susținută înaintea meciului cu Farul, care are loc tocmai luni seară, de la ora 18:00, a spus că are în vedere câțiva jucători. Unul dintre aceștia este Younes Hamza (33 de ani), atacant tunisian care a scris istorie la Ploiești.

„Suntem în continuare deschiși să analizăm fiecare jucător care ne este propus. Suntem atenți, pentru că nu vreau să avem doar cantitate. Am o echipă care formează într-adevăr un grup. Am încredere în toți jucătorii. Este o rotație, fiecăruia o să-i vină rândul. De aceea, un program aglomerat nu este o problemă pentru mine.

Suntem în căutări. Concret ne-am uitat către Younes Hamza, a făcut performanță aici. Este un jucător care a reușit lucruri frumoase. Este sub contract cu Aris Salonic și am auzit că ar fi dispus la negocieri. Ar dori să vină acasă. Dar să vedem din punct de vedere financiar, pentru că el câștigă foarte mult acolo”, a spus Flavius Stoican.

Hamza impresiona fotbalul românesc cu evoluțiile sale de la Petrolul, în 2012. Randamentul atacantului a fost remarcat și de Gigi Becali care declara, în dese rânduri, că este interesat de serviciile fotbalistului. Mutarea nu s-a materializat, iar Hamza a părăsit România pentru a juca în Bulgaria.

Hamza Younes a evoluat la Petrolul doi ani, în trei sezoane, între 2012 și 2014, perioadă în care a marcat 37 de goluri în 64 de meciuri. În această perioadă și-a cunoscut și viitoarea soție, o româncă.

După ce a plecat de la Petrolul, tunisianul a jucat la Botev Plovdiv, Ludogorets (ambele din Bulgaria), Tractor Sazi (Iran), Xanthi (Grecia), BB Erzurumspor (Turcia), Al Ahli (Qatar) și Aris Salonic (Grecia).

La antrenamentele „găzarilor” a revenit, de săptămâna trecută, și Alberto Olaru (21 de ani), jucător aflat în continuare sub contract cu clubul, iar, din această săptămână se află în teste și tânărul mijlocaș Alen Moisin (17 ani), ultima dată legitimat la CFR Cluj.

Astăzi, Petrolul i-a anunțat ca achiziții și pe atacantul francez Guy Kassa Gnabouyo (29 ani) și mijlocașul Bogdan Cătălin Gavrilă (27 ani).

Pe aceeași temă