„Perla” Bistriței, aproape de CFR Cluj

14 Jan. 2012, 11:34 Bursa transferurilor

După despărțirea de Ionuț Rada, CFR Cluj este nevoită să transfere urgent un fotbalist român, asta din cauza regulamentelor din România, care prevăd ca o echipă să treacă pe foaia de joc cel puțin cinci fotbaliști autohtoni. Printre cei vizați pentru un transfer se numără și mijlocașul Paul Anton, de la Gloria Bistrița.

„Vom mai face un transfer, poate două”, spuneau oficialii „feroviarilor” în urmă cu puțin timp. CFR-ul este nevoit să transfere fotbaliști români, datorită regulamentelor în vigoare care obligă cluburile să treacă pe foaia de joc cinci fotbaliști autohtoni. CFR are șapte în prezent, însă doi sunt portari, Mihai Mincă și Eduard Stăncioiu. Cum plecarea lui Ionuț Rada în Germania i-a lăsat descoperiți, clujenii caută urgent fotbaliști români și vor să pună mâna pe unul dintre cei mai promițători mijlocași, Paul Anton, de la Gloria Bistrița, un internațional de tineret care joacă meci de meci la gruparea lui Jean Pădureanu.

Anton (20 de ani) evoluează pe postul de mijlocaș central și este titular incontestabil și în echipa națională de tineret a României. În acest sezon, el a bifat 11 partide la Gloria și a înscris de trei ori, intrând în atenția mai multor cluburi din prima ligă. Anton este considerat a fi unul dintre cele mai bune produse ale formației bistrițene, de la Lucian Sînmărtean încoace. De altfel, Anton a și debutat în Liga I, în 2009, tocmai în locul lui Sînmărtean, într-un meci cu Poli Timișoara, disputat în Giulești.

sursa: Ziua de Cluj

14 Jan. 2012, 11:34 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă