Patru alb-violeți au primit acceptul să plece la CS Mioveni!

Patru alb-violeți au primit acceptul** să plece la CS Mioveni!

Situația clubului FC Argeș rămâne în continuare tensionată, după intrarea lui în insolvență. Nicolae Enoiu, administratorul judiciar al grupării din Trivale, așteaptă, în aceste zile, un potențial investitor care să salveze clubul de la faliment.

Jucătorii nu mai suportă incertitudinea de la clubul alb-violet și i-au cerut lui Nicolae Enoiu să le dea actele pentru a pleca la alte cluburi. Administratorul judiciar a fost de acord cu cerința fotbaliștilor, iar astăzi, patru jucători de la FC Argeș sunt așteptați la Mioveni să se antreneze.

„Astăzi, la antrenament, așteptăm patru jucători de la FC Argeș. Este vorba de portarul Flavius Croitoru, fundașul Ciprian Negoiță și mijlocașii Alin Popa și Alexandru Răuță. Am vorbit cu domnul Enoiu și le-a dat acceptul să se pre­gă­teas­că cu CS Mioveni până se va clarifica situația. Oricum, ei trebuie să se pregătească, indiferent ce se va întâmpla. Dacă se va găsi un investitor la FC Argeș, cei patru jucători se vor întoarce la echipa din Pitești, iar dacă nu, vor semna cu noi. Ne-am înțeles cu domnul Enoiu să avem co­pro­prie­tate asupra lor la un eventual transfer. Ar fi un lucru bun dacă ar rămâne la noi, pentru că ar ajuta fotba­lul județean. Pe noi ne-ar ajuta foarte mult, întrucât sunt fotbaliști foarte buni de care avem mare nevoie. Noi avem un proiect pe termen mai lung, în care obiectivul este promovarea în Liga I. Anul acesta, vrem o clasare în prime­le locuri, însă, dacă vom fi în lupta pentru promovare, nu ne vom da la o parte”, ne-a declarat, ieri, Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al CS Mioveni.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă