Pandurii are un nou director sportiv. Cuvinte mari adresate de înlocuitorul lui Biro: „Vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1”

Pandurii Târgu Jiu are, începând din această săptămână, un nou director sportiv, după ce Iosif Biro și-a încheiat contractul cu formația gorjeană. Înlocuitorul său este Camilian Costel Floroiu, un fost fotbalist al echipei secunde a clubului Pandurii și, potrivit spuselor sale, fost conducător al Centrului de copii și juniori al fostului club Energia Rovinari. Floroiu este și observator de arbitri în Gorj, dar și consilier local la primăria comunei Telești, din care este originar.

„Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunță că echipa va avea în acest sezon un nou director sportiv. Este vorba de Camilian Costel Floroiu, care îl va înlocui în această funcție pe fostul director al clubului, Iosif Biro, care a încheiat înțelegerea cu clubul Pandurii la data de 30 iunie.

Pe această cale, clubul Pandurii Târgu Jiu îi mulțumește pentru activitatea depusă la echipă domnului Iosif Biro și îi urează bun venit la Pandurii noului director, Camilian Floroiu. Noul director sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu a mai lucrat în conducerea unui club de fotbal, la fosta echipă satelit a clubului Pandurii, Energia Rovinari, jucând și fotbal, ca junior, pentru clubul Pandurii”, a anunțat clubul Pandurii.

„Începând de luni am semnat un contract cu Pandurii Târgu Jiu. Nu știu cât e de important e acest contract, pentru că am ales să nu stau pe margine și să mă uit doar la greutățile cu care se confruntă Pandurii și am spus da atunci când mi s-a cerut sprijinul, chiar dacă este o muncă titanică. Pot să spun, așadar, că nu dau înapoi și voi încerca să creez o stare de liniște la clubul Pandurii, pentru a găsi cele mai bune soluții cu conducerea echipei, pentru a intra într-un ritm normal și să putem spune că Pandurii poate merfe din nou acolo unde își doreau fosrte mulți jucători să ajungă. Și să nu mai fie nevoie de jucătorii gorjeni de la Pandurii să își dorească să ajungă la alte echipe pentru a face performanță/.

Eu, atât cât pot, voi încerca să salvez această echipă din zona în care se află și vreau să vorbim de Pandurii Târgu Jiu ca despre o echipă care se bate la promovarea în Liga 1. În acest moment, ca director sportiv, îmi revin atribuțiile care țin de acest post, relația cu stafful echipei, cu jucătorii, cu personalul, cu centrul de copii, transferuri, deplasări la FRF, dar sunt și alte multe lucruri de pus la punct. Împreună cu conducerea voi stabili prioritățile, pentur că intrăm în linie dreaptă și, în mai puțin de o lună de zile, trebuie să avem o echipă competitivă”, a spus, la Radio Infinit, citat de pandurul.ro, noul director sportiv al clubului Pandurii, Camilian Costel Floroiu.

Altfel, echipa gorjeană dispută joi după-amiază cel de-al doilea amical din cantonamentul de vară, pe care echipa îl susține la Târgu Jiu, de la ora 18:00, cu nou-promovata în Liga 3 Tractorul Cetate, campioana județului Dolj. Acesta este cel de-al doilea meci de verificare pe care antrenorul Adrian Bogoi l-a programat în această vară vară, primul având loc la Sibiu, cu FC Hermannstadt, pierdut cu scorul de 1-4.


Camilian Costel Floroiu este fan Pandurii, dar și unul dintre susținătorii PSD. În imaginea de jos e surprins la mitingul PSD susținut vara trecută, în 2018, în Piața Victoriei din București. Consilierul local a fost unul dintre liderii grupului venit din județul Gorj

Pe aceeași temă