Pancu se gândește să revină la Rapid, la 38 de ani, însă un fost coechipier îl îndeamnă să se lase. „Este timpul. Trebuie să oprească. Poate să fie antrenor sau altceva”

Ajuns la 38 de ani, Daniel Pancu se gândește serios în această iarnă să revină la echipa care i-a oferit cele mai mari satisfacții în cariera sa. În prezent la FC Voluntari, în Liga 1, acolo unde a evoluat în 18 meciuri și a bifat 3 goluri, atacantul originar din Iași ar vrea să lase gruparea ilfoveană la care se transfera în vară pentru a ajuta Rapidul în lupta pentru promovare. Cântecele suporterilor din Giulești îl atrag pe Pancu la Rapid, club la care și-ar dori să-și încheie cariera de fotbalist.

Informația a ajuns și la urechile fostului jucător al Rapidului Pierre Boya (31 ani). Atacantul camerunez a rămas surprins atunci când a aflat că Daniel Pancu încă mai joacă fotbal, la 38 de ani, și că își dorește să revină în Giulești. „Sper că va vedea asta. Îi cer să se oprească. Știu că iubește fotbalul, însă este timpul. Trebuie să oprească. Poate să fie antrenor sau altceva. Am urmărit pe internet că joacă alături de Maftei. Este timpul să se retragă, iar la anul să îl urmeze și Maftei”, a spus Boya pentru DolceSport.

Sfatul lui Boya nu este asculat însă de Pancu, care este decis să continue să joace atâta timp cât îl țin picioarele, așa cum spun fotbaliștii. „Atâta timp cât voi putea să îmi fac meseria bine sau foarte bine și cât timp voi fi respectat și dorit într-un anume loc, voi juca cât de mult voi putea”, a spus Daniel Pancu pentru aceeași sursă.

234 de meciuri și 76 de goluri are Daniel Pancu pentru FC Rapid

6 trofee a câștigat Pancu la Rapid: un titlu (1999), 3 Cupe ale României (1998, 2002, 2006) și două Supercupe ale României (1999, 2002)

Pe aceeași temă