Oțelul și-a luat un mijlocaș de la Aerostar. Gălățenii încă n-au închis lista achizițiilor

Oțelul și-a luat un mijlocaș de la Aerostar.** Gălățenii încă n-au închis lista achizițiilor

SC Oțelul Galați a reușit să parafeze unul dintre cele două transferuri anunțate ca iminente de către președintele Cornel Moisescu, după meciul de la Pașcani.

Ultima achiziție este Alexandru Zaharia (foto centru), un mijlocaș central în vârstă de 19 ani, deci eligibil pentru respectarea regulii obligatorii cu un jucător sub 20 de ani în teren. Acesta a jucat în ultimii ani la CSM Focșani, iar actualul sezon l-a început la Aerostar Bacău, de unde a fost împrumutat pentru un sezon.

„Născut pe 1 iulie 1999, la Focșani, Alexandru Zaharia a început fotbalul la clubul focșănean Juventus, iar din 2007 a trecut la CSM Focșani, echipă pentru care a evoluat în Liga 3 până în vara acestui an. A fost remarcat de Aerostar Bacău, formație ce a promovat în sezonul precedent în Liga 2, iar în această stagiune va evolua în tricoul roș-alb-albastru al Oțelului sub formă de împrumut. Bun venit, Alexandru Zaharia!”, a anunțat SC Oțelul.

Până la finalul perioadei de transferări (3 septembrie), Oțelul mai dorește aducerea unui mijlocaș central cu experiență în primele două eșaloane.

SC Oțelul a început cu bine campionatul Ligii 3, câștigând partida din deplasare cu CSM Pașcani, scor 1-0, din prima etapă a Seriei 1. Unicul gol al meciului a fost înscris de Bogdan Crihană, în minutul 30.

Antrenorul Stelian Bordieanu a început partida cu Iliescu – Al. Vasile, Ghiocel, Puțanu, Sălăgeanu – Munteanu, Crihană, Moglan, Antohi – Cârjan, M. Matei. Au mai intrat: Al. David, Stoian, Stan și A. Bordieanu.

Altfel, echipa gălățeană joacă mâine, de la ora 17:30, la Liești, în turul 3 al Cupei României, împotriva colegei de campionat Sporting Liești. În campionat, Oțelul joacă sâmbătă, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Sănătatea Darabani.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚
 

Pe aceeași temă