Oțelarii încep să-și găsească echipe. Cinci jucători merg împreună la o echipă dobrogeană

Oțelarii încep să-și găsească echipe.** Cinci jucători merg împreună la o echipă dobrogeană

Lăsați liberi după ce activitatea echipei FC Oțelul a fost întreruptă până pe 25 februarie, adică fix cu două zile înainte ca partea a doua a sezonului din Liga 2 să se reia, jucătorii formației gălățene au început să își caute alte cluburi unde să evolueze. Miercuri, 3 februarie, în Adunarea Comitetului Creditorilor FC Oțelul SA, s-a decis ca jucătorii să fie lăsați să plece la alte echipe imediat, dar nu după rezilierea contractelor, ci sub formă de împrumut, până la vară. Zis și făcut, mulți dintre ei găsindu-și deja noi angajamente.

După ce portarul Nicușor Grecu a ajuns la Universitatea Cluj, alți cinci oțelari s-au orientat rapid și au găsit o echipă unde să joace în partea a campionatului. Samoel Cojoc, Lucian Asanache, Cosmin Stoian, Ionuț Miron și Daniel Dajbog au mers la Delta Dobrogea Tulcea, echipă din Seria a II-a a Ligii 3, și se vor lupta pentru promovare. La echipa tulceană vor colabora în continuare cu managerul sportiv Cristian Munteanu, antrenorul Daniel Florea și preparatorul fizic Ionel Tămășanu. Principalul Deltei este și el un fost antrenor al Oțelului, Tibor Selymeș.

Cei cinci jucători au debutat deja la noua lor echipă, în amicalul de miercuri, disputat la Galați, pe stadionul „Siderurgistul”, cu Dacia Unirea Brăila. Testul a fost câștigat cu 4-3 de echipa din Liga 2, după ce la pauză Delta a avut 3-1.

Pe aceeași temă