Oneț a semnat cu Silvania

14 Aug. 2009, 17:02 Bursa transferurilor
Oneț a semnat** cu Silvania

Pe ultima sută de metri, FC Silvania a reușit o achiziție importantă, consolidându-și centrul apărării, acolo unde doar Dan Mureșan și Raul Crișan pot emite pretenții la postul de titular.
 

 

Joi seara, conducerea clubului a ajuns la un acord cu Mircea Ioan Oneț, care a semnat pentru un sezon cu FC Silvania. Miercuri, fundașul în vârstă de 24 de ani și-a reziliat contractul cu Jiul Petroșani, iar joi seara a ajuns deja în cantonamentul echipei pregătite de Dacian Nastai. Chiar dacă este pus la punct cu pregătirea fizică, noul fundaș al Silvaniei nu va putea evolua în partida cu Drobeta Turnu Severin, deoarece nu a fost legitimat. El ar putea însă debuta în etapa a II-a, când gruparea sălăjeană va da piept cu Dacia Mioveni.
 

 

În sezonul trecut, Oneț a bifat 16 prezențe sub culorile Jiului, trecându-și numele pe lista marcatorilor o singură dată. Fundașul venise la Petroșani în vara anului trecut, după ce a evoluat timp de cinci sezoane la Industria Sârmei Câmpia Turzii, unde a purtat și banderola de căpitan.
 

 

Articol scris de Ciprian PETRAN
 

14 Aug. 2009, 17:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă