OFICIAL | Cătălin Oanea s-a despărțit de Rapid, dar va continua să joace tot în Liga 2. „Rapid va rămâne în sufletul meu. Acum încep un nou drum”

OFICIAL | Cătălin Oanea s-a despărțit de Rapid, dar va continua să joace tot în Liga 2.**

Scos din lot după ce s-a perfectat achiziționarea lui Paul Copaci (21 de ani) și s-a reușit legitimarea lui Enrichi Finica (17 ani), Cătălin Oanea (21 de ani, foto, în stânga) și-a găsit o nouă echipă unde să își continue cariera de fotbalist. Fundașul stânga va rămâne în Liga 2 și va evolua pentru Concordia Chiajna, formație pentru care a debutat în weekendul trecut, chiar în amicalul cu Rapid (scor 1-1).

Ajuns la Rapid la începutul anului 2019, înaintea returului Ligii 3, adus de Victor Angelescu de la Sportul Snagov, Cătălin Oanea a ajutat clubul să promoveze în Liga 2, iar în acest sezon a fost utilizat în 11 meciuri, 717 minute. Fundașul stânga băcăuan anunțat ca fiind cooptat în lotul pentru cantonamentul din Antalya a rămas însă pe dinafară, după ce giuleștenii l-au adus pe Copaci și au reușit legitimarea lui Finica. Astfel, Oanea a ieșit din atenția lui Daniel Pancu, iar jucătorul a ajuns la un acord de reziliere a contractului care mai dura încă șase luni.

Rapid a anunțat cedarea lui Cătălin Oanea la Concordia

Cătălin Oanea și-a găsit însă repede echipă, semnând un contract cu Concordia Chiajna, la care a și debutat în amicalul cu porțile închise de sâmbăta trecută, chiar contra Rapidului. Stafful tehnic al ilfovenilor l-a „ascund” pe Oanea presei, fiindcă în echipa comunicată de Cristian Bălașa nu s-a aflat și fundașul. Rapid a dat însă de gol Concordia, cu o postare pe site-ul oficial în care a anunțat viitoarea destinație a fostului ei jucător.

„Cătălin Oanea s-a despărțit de Rapid, după un an petrecut în #FamiliaRapid, semnând cu formația de liga secundă Concordia Chiajna, formație la care a și debutat în jocul de ieri.
Fostul fundaș al Rapidului, care intrase în ultimele șase luni de contract, a jucat de 20 de ori în tricoul alb-vișiniu, de șase ori în liga a treia și de 14 în acest sezon de Liga 2, fără să înscrie.
Rapid are în acest moment trei jucători ce pot evolua pe postul de fundaș stânga, Lucian Goge, Paul Copaci și Enrichi Finica.
Îi urăm mult succes lui Cătălin și îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid!”
, a anunțat Rapid. Oanea, are, de fapt, doar 11 meciuri în acest sezon de Liga 2, nu 14, așa cum precizează giuleștenii.

„A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine, Rapid va rămâne în sufletul meu și vreau să le mulțumesc tuturor celor din club. Încep un nou drum, alături de Concordia Chiajna, unde voi da totul, la fel cum am făcut-o și la Rapid”, a spus Cătălin Oanea pentru fcrapid.ro.

Vinerea trecută, în penultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, ultima fiind astăzi, Concordia Chiajna legitimase la FRF următorii jucători: Daniel Mihalcea (Dacia Unirea Brăila), Florin Borța (Universitatea Craiova, împrumut), Stelian Cucu (Dunărea Călărași) și Bogdan Vișan (Pandurii Lignitul). Ciprian Gliga (Dunărea Călărași), Dan Bucșa (ultima dată la Petrolul, sezonul trecut), Diogo Jorge Rosado (ultima dată la Farul, sezonul trecut), Michael Chukwuwike Odibe (Magusa), Nivaldo Alves Freitas Santos (ultima dată la Concordia Chiajna, sezonul trecut) și Ventsislav Dimitrov Hristov (Tsarsko selo) sunt alte noutăți din lotul lui Florin Bratu.

Pe aceeași temă