OFICIAL | Adrian Petre a semnat cu FCSB. „Vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referință ai acestui minunat club”

E oficial! Transferul lui Adrian Petre (22 de ani) de la clubul danez Esbjerg la FCSB s-a perfectat astăzi, 17 februarie. Fostul atacant al echipei UTA revine, astfel, în România, după mai bine de doi ani petrecuți în fotbalul din Danemarca, și va fi din nou coleg cu Dennis Man, dar și cu Răzvan Oaidă.

FCSB a anunțat oficial achiziționarea internaționalului român Adrian Petre, atacantul arădean urmând a purta tricoul cu numărul 19.

„Bine ai venit, Adrian Petre!

FCSB anunță transferul lui Adrian Petre Official, de la EfB, din prima ligă daneză.

Atacantul în vârstă de 22 de ani, care a efectuat luni vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 19.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Adrian Petre este un atacant născut la 11 februarie 1998, în Arad, care a debutat în fotbalul profesionist la UTA Arad și a fost transferat, în iulie 2017, de Esbjerg fB. Acesta a evoluat pentru UTA în 40 de meciuri din Liga 2 și Cupa României, reușind să înscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri în toate competițiile și a marcat de 29 de ori. De asemenea, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale U21, pentru care a jucat 15 meciuri, a înscris de 5 ori și alături de care a ajuns în semifinalele EURO U21 2019″, a anunțat FCSB.

Adrian Petre: „Sunt mulțumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulți suporteri din România”

Adrian Petre vrea să devină un jucător de referință pentru FCSB în următorii ani.

„Sunt mulțumit că am ajuns la clubul cu cei mai mulți suporteri din România. O fac la vârsta și maturitatea necesară să înțeleg importanța acestei noi etape din cariera mea și asigur întreaga suflare roș-albastră că vin cu gândul de a deveni unul dintre jucătorii de referință ai acestui minunat club în următorii ani”, a spus Adrian Petre după ce a semnat cu FCSB.

Originar din Arad, Adrian Petre a plecat la Esbjerg, în Danemarca, în iulie 2017, de la UTA, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Suma primită de „Bătrâna Doamnă” pentru atacant este cea mai mare obținută în istoria sa de pe urma unui transfer.

În Danemarca, Petre câștiga 7000 de euro pe lună, în timp ce la FCSB va lua mai mult decât dublul sumei: 15 mii de euro, anunță Sport Arad. UTA și Atletico Arad își vor împarți un procent de 15% din suma de transfer a lui Adrian Petre la vicecampioană.

Pe aceeași temă