Noutățile Brăilei: Bogdan Ungureanu și un posibil investitor italian

Noutățile Brăilei:** Bogdan Ungureanu și un posibil investitor italian

Amicalul cu SC Bacău nu a însemnat doar vești proaste pentru echipa lui Alin Pânzaru, care a pierdut amicalul la scor de neprezentare. Astfel, brăilenii au avut în teren un titular în premieră, pe atacantul Bogdan Ungureanu, venit cu o zi înainte la echipă. În vârstă de 27 de ani, masivul atacant a jucat în prima parte a sezonului chiar la adversara de sâmbătă, SC Bacău și a fost la un pas de a ajunge la un acord cu Unirea Slobozia.

Din păcate, problemele financiare apărute în ultima săptămână la gruparea ialomițeană l-au determinat pe Bogdan Ungureanu să plece de la Unirea și să își încerce norocul la Brăila. Titular timp de 62 de minute, noul venit în curtea grupării de pe Dunăre nu a reușit să marcheze, dar a constituit un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Avramescu: „Au fost mai buni decât noi, la nivel individual, prin prisma transferurilor făcute”

Președintele Brăilei, Valentin Avramescu, a declarat după meci că Bogdan Ungureanu reprezintă o soluție pentru echipă și că deja s-a ajuns la un acord cu jucătorul în acest sens.

„Într-adevăr, mai buni ei, nu am ce comenta, dar undeva la un gol diferență cred că era mai corect. Am avut penalty, am avut și bară. E un plus la ei, pe care trebuie să îl recunosc. E un plus individual, e vorba de ce au adus ei. Noi am adus doi jucători, pe când ei au adus șase. Așa că nu am ce să comentez. În ceea ce îl privește pe Ungureanu, va fi jucătorul nostru în partea a doua a campionatului” a declarat Avramescu

La eșecul brăilenilor a asistat și un investitor italian, care a spus că în principiu ar fi interesat de un proiect pe termen lung la gruparea de pe Dunăre, urmând ca în perioada următoare să se discute și condițiile în care acesta va investi la echipă.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă