Niculae, scăpat printre degete de Rapid! Are ofertă concretă din Liga I

Niculae, scăpat printre degete de Rapid!** Are ofertă concretă din Liga I

Daniel Niculae (31 de ani) este liber de contract încă din vară, dar nu și-a găsit până acum un angajament. În ultima perioadă, fostul internațional s-a pregătit sub comanda lui Viorel Moldovan, la ProRapid, iar tehnicianul giuleștenilor a sperat că-l va putea convinge să joace pentru Rapid până la finalul turului.

„Sunt în discuții destul de avansate cu Daniel Niculae. Pentru el, prioritar este un transfer în străinătate, dar, dacă nu-și va găsi echipă, cred că va veni la Rapid. M-aș bucura enorm să vină,  m-ar ajuta foarte mult și cred că ne-am ajut reciproc”, a mărturisit Moldovan.

Petrolul stă la pândă

În afară de Rapid, Daniel Niculae mai are o ofertă concretă din partea celor de la Astra Giurgiu, dar și în acest caz atacantul a evitat să dea un răspuns. Dinu Gheorghe se află în relații foarte bune cu fostul vârf al lui Monaco, iar Astra caută un atacant cu experiență pentru a forța câștigarea primului titlu din istorie. În acest moment, echipa patronată de Ioan Niculae se află pe primul loc în Liga 1, la șase puncte în fața Stelei, formație pe care o va întâlni în această săptămână în două meciuri decisive.

Există informații că și Petrolul dorește să-l înregimenteze pe Daniel Niculae. Pentru „găzari” ar fi a doua mare lovitură după ce în urmă cu două săptămâni l-au convis pe Adrian Mutu să joace pe „Ilie Oană”.

142 de meciuri a jucat Daniel Niculae pentru Rapid

45 de goluri a marcat Niculae în tricoul alb-vișiniu

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă