Nicolae a refuzat Caransebeșul pentru Juventus: „S-au mișcat rapid și am decis să semneze cu ei”

Nicolae a refuzat Caransebeșul pentru Juventus:**

Liviu Nicolae este primul jucător al Unirii Tărlungeni care și-a găsit echipă după ce conducătorii clubului brașovean au decis să se retragă din Liga 2. Atacantul va evolua din această primăvară în Liga 3, refuzând oferta celor de la FC Caransebeș. Și Robert Elek e aproape să semneze cu o formație din Seria a II-a a Ligii 2.

Fostul căpitan al Unirii, Liviu Nicolae, a semnat un contract cu Juventus București, echipa pregătită de Marin Barbu care are ca obiectiv promovarea în Liga 2. Atacantul a mai primit ofertă și de la Caransebeș, iar înainte de dispariția formației din Tărlungeni refuzase să meargă la Metalul Reșița.

„A contat foarte mult faptul că la Juventus mi s-a prezentat un proiect care are ca finalitate promovarea în Liga a II-a. Am mai avut o ofertă și de la FC Caransebeș, dar cei de la Juventus s-au mișcat rapid și am decis să semneze cu ei. Voi fi aproape de casă, pentru că eu sunt din Târgoviște, iar acest lucru este foarte important pentru mine. Important este să reușim promovarea și eu cred că avem forța să o facem”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Nicolae, care azi va efectua primul antrenament sub comanda lui „Magiun”.

Juventus București a mai transferat în această iarnă alți doi jucători ce în prima parte a campionatului au jucat în Liga 2 la AFC Fortuna, pe Bogdan Minciună și Andrei Antohi.

Un alt atacant al Unirii, Robert Elek, se decide la finalul acestei săptămâni unde să evolueze în a doua parte a sezonului. „Sunt în discuții cu câteva echipe și în câteva zile voi decide cu cine voi semna”, a spus și Elek, care ar putea ajunge la Metalul Reșița.

4 goluri a înscris Liviu Nicolae pentru Unirea în acest sezon din Liga 2

2 goluri a marcat Robert Elek la Tărlungeni în prima parte a campionatului

4 este locul pe care se află Juventus București în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 3, la 3 puncte în spatele liderului Dunărea Călărași

Pe aceeași temă