Neagu, testat de Alexa pentru a întări flancul stâng

Neagu,** testat de Alexa pentru a întări flancul stâng

Timișorenii continuă să facă retușuri cu doar o săptămână până la startul Ligii a II-a. Prestația din teste a fundașilor stânga din actualul lot al lui ACS Poli l-au determinat pe Dan Alexa să primească în pregătire un nou jucător pe acest post. George Neagu, fost component al UTA-ei, se antrenează de azi cu alb-negrii.

După atacantul sârb Slobodan Terzic (foto mic), timișorenii vor testa mâine cu Metalul Reșița încă un jucător cu experiență, după vârstă. Neagu (29 ani) a evoluat de-a lungul carierei la Inter Curtea de Argeș, Pandurii Tg. Jiu, CS Mioveni și UTA. Fundașul stânga trebuia să semneze cu Olimpia Satu Mare, dar se pare că a fost „deturnat” de bănățeni.

Pe postul său ACS Poli îi mai are pe Danijel Morariju și Silviu Bălace. De asemenea a mai fost folosit în teste aici și Miodrag Todorov, fundaș central de meserie. Mai mult, în ultimul amical s-a apelat și la „renegatul” Ion Dragu, semn că Alexa nu a fost mulțumit de prestațiile jucătorilor folosiți acolo.

În sezonul trecut George Neagu a jucat în 17 partide pentru arădeni. El are și 30 de selecții în primul eșalon, cele mai multe la Internațional C. de Argeș, pentru care a reușit să înscrie și un gol pe prima scenă. ACS Poli îl va legitima înaintea partidei de la Mioveni de sâmbăta viitoare, pe un alt ex-arădean, mijlocașul Ovidiu Popescu.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă