Mișcări de trupe la Înainte Modelu. Petrescu a renunțat la Hârtescu

Mișcări de trupe la Înainte Modelu.** Petrescu a renunțat la Hârtescu

Înainte Modelu a câștigat sezonul trecut tot ce se putea câștiga în fotbalul călărășean cu echipa construită de către Virgil Bogatu cu ajutorul „căpitanului” Ciprian Hărtescu (foto, nr. 20). Mijlocașul s-a despărțit însă de formația antrenată de către Valeriu Petrescu și va ajunge, foarte probabil, la CSM Oltenița.

În tot acest timp, modelenii se „mișcă” intens pe piața transferurilor. Astfel, Mirel Pena (Dunărea Ciocănești), Marius Gheorghe, Claudiu Popescu, Daniel Chiru (toți de la Agricola Borcea), Gabriel Anghel, Sorin Răgălie (ambii de la Spicul Roseti) și Petre Peniță (Avântul Dor Mărunt) au semnat deja înțelegeri cu gruparea condusă de către Victor Neagu. „Astăzi merg la București ca să rezolvăm transferurile a încă trei jucători care sezonul trecut au evoluat pentru Mircea Eliade”, spune antrenorul Petrescu.

Vor doi jucători de la Dunărea Călărași

„Mourinho” de Călărași a renunțat la transferurile celor patru jucători de la Victoria Chirnogi pe care îi avea în vizor. „Țene mi-a spus că s-a mutat în București și că nu poate sta în cantonament la Modelu. Baicu și cu Bidirean au serviciu, iar Vlaicu este ocupat cu examentul de Bacalaureat”, a explicat tehnicianul, care nu ascunde că își dorește și doi jucători care au evoluat pentru Dunărea Călărași.

Este vorba despre Bogdan Topor și Marius Nicodim. Aceștia au fost puși pe lista de transferări de către gruparea „galben-albastră”. „Eu le-am transmis că dacă nu îmi aduc actele astăzi, nu mai am nevoie de ei. Cei de la Dunărea știu că vor să-i luăm. M-am întâlnit ieri, la AJF Călărași, cu Răuță, Costică Ștefan și Moțățăianu. Mi-au spus că pentru ei nu este nici o problema”, susține Petrescu.

 

Sursa: Sport Călărășean
Foto de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă