Menassel: „Am venit pentru Niculescu”

Menassel:**

Protagonistul celui mai interesant transfer al Damilei din această iarnă, francezul Nasser Menassel (29 ani) este așteptat să aducă un plus important în linia mediană a alb-verzilor. După cinci ani petrecuți în primul eșalon, la Curtea de Argeș, Pandurii, U Cluj sau FC Brașov, francezul vorbește fluent româna.

„Nu este un pas înapoi pentru mine să joc în Liga a II-a. Damila este un club foarte ambițios, cu oameni deosebiți, își propune promovarea, dacă nu va fi vara asta, atunci pentru sezonul următor. Am venit aici în special pentru Claudiu Niculescu, cu care am fost coleg la U Cluj. M-am înțeles foarte bine cu el. El m-a dorit aici și m-a contactat, am fost de acord să vin alături de el. Îi mai știu pe Matache și Cucui tot de la Cluj, dar am văzut că aici sunt mulți jucători tineri și foarte buni. Sper să ajut echipa să reușească să-și îndeplinească obiectivul propus.” spune Menassel.

În toamnă, francezul s-a despărțit amiabil de FC Brașov. „După plecarea antrenorului Ionuț Badea, am simțit că nu mai sunt dorit. Mergeam la antrenamente fără nicio tragere de inimă, așa că a fost mai bine pentru mine să plec”.

Cu Menassel și Bărbulescu, Damila propune în retur o linie mediană centrală cu multă experiență, ambii jucători evoluând în primul eșalon. „Nu știu dacă suntem cel mai bun cuplu de mijlocași centrali din Liga a II-a, nu prea cunosc echipele. Eu sper ca toți jucătorii Damilei să fie cei mai buni pe fiecare post și să avem rezultate pozitive.” a mai spus Menassel.  

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă