Mărginean se gândește la retragere dacă nu va mai continua în „alb-roșu”

Mărginean se gândește la retragere** dacă nu va mai continua în „alb-roșu

Contractul lui Radu Mărginean cu  „Bătrâna Doamnă” expiră la 30 iunie și, deocamdată, nu i s-a făcut o propunere concretă de prelungire a acestuia. Mijlocașul de 31 de ani nu duce lipsă de oferte, însă niciuna nu l-a convins să plece din nou departe de casă.

„Am stat prea mult departe de familie, la Cluj sau Bistrița, nu mai vreau să plec din Arad. Acum, că am și un copil mic, chiar spun UTA sau nimic. Și m-am mai săturat de un lucru specific fotbalului românesc. Să-mi plătesc singur chiria în alte orașe, iar salariul să-l iau eventual odată la trei luni. Mai bine stau acasă, mă și retrag din fotbal, și-mi văd de familie și treburile mele”, ne-a mărturisit „închizătorul”, care are de doi ani de zile și o afacere în domeniu, respectiv baza sportivă Real Sport.

Adrian Falub îl asigură pe fotbalistul caruia i-a și încredințat banderola de căpitan pe finalul sezonului că face parte din planurile sale pentru sezonul următor. Asta cu condiția ca Adrian Marțian  să-și pună în practică promisiunile și să finanțeze și pe mai departe gruparea „textilistă” cu scopul de a o duce în Liga 1.

 

Sursa: SportArad

Pe aceeași temă