Mareș va semna un contract pe o perioadă de șase ani cu FC Vaslui!

Mareș** va semna un contract pe o perioadă de șase ani cu FC Vaslui!

Fostul jucător al echipei Jiul Petroșani, Marius Mareș, va semna un contract pe o perioadă de șase ani cu echipa din Liga I, FC Vaslui. Jucătorul care anul acesta va împlini 18 ani a trecut prin momente grele după două intervenții chirurgicale la genunchiul drept, acesta fiind operat de ligamente încrucișate și menisc. Operația a fost făcută pe vremea când jucătorul era la Jiul, dar din banii părinților, așa după cum susținea chiar mama jucătorului.

Fotbalistul pe care Jiul a cerut 100.000 de euro a plecat gratis în urma memoriului câștigat și în urma căruia Jiul îi datora 28 de milioane de lei vechi.

Președintele executiv de la FC Vaslui a declarat că starea lui Mareș a fost una gravă, dar că acum jucătorul este refăcut. „De două luni ne luptăm cu el să se recupereze, la București, și acum este bine. Medicul care s-a ocupat de el a spus că nu știe cum de a mai pus piciorul jos. A fost un caz foarte grav. Este incredibil cazul lui. Nu poți să folosești un jucător și apoi să-l lași la voia întâmplării. Mă mir că nu s-a ocupat nimeni de el. Putea să fie nenorocit pe viață.”, a declarat Dragoș Iftime.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă