Lozneanu, obiectul unei noi dispute între Rapid CFR și FC Botoșani!

Lozneanu,** obiectul unei noi dispute între Rapid CFR și FC Botoșani!

Andrei Lozneanu este al doilea fotbalist al Rapidului, după Florin Plămadă, care a fost nominalizat în echipa ideală a Seriei I a eșalonului secund de către site-ul de specialitate Liga2.ro. Fundașul central în vârstă de 22 de ani a ajuns pe Areni la începutul sezonului, sub formă de împrumut pentru un de la FC Botoșani. Numai că, fiind la curent cu forma excelentă arătată de Lozneanu în tur, antrenorul vecinilor, Cristi Popovici, și-a manifestat intenția de a-l readuce pe Lozneanu la Botoșani încă din această iarnă, cu 6 luni înainte de expirarea împrumutului la Rapid.

Pentru a-i îmbuna pe „ceferiști”, conducătorii grupării FC Botoșani au anunțat că sunt dispuși să trimită în locul lui Lozneanu la Suceava un alt apărător central, în persoana lui Răzvan Atudorei. Alb-vișiniii nu par însă dispuși să se despartă cu una cu două de Lozneanu.

„Din câte știu eu, Lozneanu este jucătorul nostru până la vară și nu există vreo clauză în contract prin care FC Botoșani să-l poată revendica înainte de expirarea împrumutului. Este un jucător pe care ne-am bazat și ne bazăm în continuare, iar lucrul cel mai important, el își dorește să își ducă până la capăt contractul cu Rapid”, a declarat tehnicianul grupării sucevene, Ovidiu Murariu.

Revenind la ancheta site-ului Liga2.ro, prin care fotbaliștii Florin Plămadă și Andrei Lozneanu au fost votați drept cei mai buni fundași centrali din Seria I, antrenorul Ovidiu Murariu vede în aceste nominalizări o recunoaștere a faptului că la Rapid se muncește așa cum trebuie. „Este de apreciat ce au reușit cei doi și ne flatează că au primit atât de multe voturi din partea fanilor. Nu vreau să minimalizez valoarea altora, însă Plămadă și Lozneanu au avut prestații constant bune pe toata durata turului, alcătuind un cuplu de fundași centrali redutabil”, a concluzionat Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă