Liviu Nicolae nu lasă Unirea pentru Metalul: „Aici mă simt apreciat și am parte și de stabilitate financiară”

Liviu Nicolae nu lasă Unirea pentru Metalul:**

Dorit insistent de Metalul Reșita în această iarnă, Liviu Nicolae, căpitanul Unirii Tărlungeni, a refuzat oferta bănățenilor. Atacantul de 31 de ani mai are contract cu gruparea brașoveană până la finalul sezonului, însă spune că preferă stabilitatea financiară de care dispune în acest moment și nu se gândește să plece.

„Chiar le mulțumesc celor de la Reșița pentru că s-au gândit la mine, dar prefer să rămân la Tărlungeni, unde mă simt apreciat și am parte și de stabilitate financiară. Sunt legat sufletește de Unirea Tărlungeni, sunt aici de cinci ani și chiar nu cred că este timpul să fac o schimbare. Dacă ar fi fost o ofertă de nerefuzat, poate luam în calcul oferta celor de la Reșița. Rămân la Tărlungeni să pun umărul la îndeplinirea obiectivului din acest sezon”, a declarat, pentru monitorulexpres.ro, atacantul echipei Unirea Tărlungeni.

Directorul sportiv al grupării brașovene, Claudiu Cazan, spune și el că Liviu Nicolae va juca și în retur la Tărlungeni. „Liviu Nicolae este jucătorul Unirii Tărlungeni și nu se pune problema ca el să plece de la noi”, a punctat oficialul Unirii.

Altfel, sâmbătă, de la ora 11:00, pe sinteticul de la ICIM, Unirea Tărlungeni va juca primul amical al iernii, cu reprezentativa Under 17 a României.

Conform Monitorul Expres, luni, jucătorii echipei din Tărlungeni vor pleca în cantonament la Tușnad, unde elevii lui Dan Bona au programate două meciuri de pregătire cu FCM Miercurea Ciuc, 30 ianuarie, și cu Sepsi Sf. Gheorghe, pe 4 februarie.

Pe aceeași temă