Lisandru și Gherase vor fi împrumutați!

Lisandru și Gherase** vor fi împrumutați!

Fotbaliștii de la FC Argeș mai au câteva zile de tras până când vor termina perioa­da de pregătire centralizată pe care o efectuează la cantonamentul de la Baza Vulturilor din cartierul Trivale. Piteștenii vor termina luni pregătirea, urmînd să aibă câteva zile libere din partea conducerii clubului, înainte de a începe seria meciurilor de verificare cu formația de Liga a II-a.

În aceste zile, antrenorul Iulian Crivac îl va testa și pe fundașul Mirescu de la echipa de Liga I, CS Turnu Se­verin. Acesta a venit la Pitești din postura de jucător liber de con­tract, după ce și-a reziliat înțele­gerea pe care o avea cu gruparea olteană.

Piteștenii îl așteaptă în aceste zile să se alăture lotului și pe sârbul Lazăr Petrovic. Fundașul stânga de 19 ani venit de la echipa de liga secundă sârbă, FC Zemun, s-a înțeles verbal cu argeșenii, fiind mulțu­mit de salariul care i-a fost oferit.

Alb-violeții vor să încea­pă re­tu­rul cu un lot de maximum 20 de jucători, iar antrenorul Iulian Crivac va renunța la unii dintre cei care sunt acum la echipă.

Vizați pentru plecare sunt fundașii Ștefan Lixandru și Marius Gherase. Pri­mul vine după o operație la ge­nunchi și nu a mai jucat un meci din luna mai a anului trecut, iar cel de-al doilea are mici șanse să prindă lotul. Cei doi vor fi împru­mutați la echipe de Liga a III-a, unde au șanse să joace în acest retur de campionat.

Sursa: Curierul Zilei

Pe aceeași temă