„Lasați-mă să plec!”

06 Aug. 2009, 11:13 Bursa transferurilor
„Lasați-mă să plec!

Puși pe lista de transferuri la finalul cantonamentului din iarnă, Băd, Șuller și Dolha nu pot să se transfere la alte echipe din cauză că Universitatea cere sume exagerate pentru ei.

 

„U” Cluj s-a schimbat la față în această vară. Doar 11 jucători din lotul vechi au plecat în cantonamentul din Austria. Ceilalți au fost puși pe liber de clubul clujean și și-au încheiat conturile cu „șepcile roșii”. Există și o altă categorie de renegați însă. Cei care mai au cotă pe piața transferurilor. Deși s-a renunțat la serviciile lor, Băd, Șuller și Dolha nu pot părăsi echipa. Oficialii clujeni vor să ia bani pe ei, dar se pare că s-au trezit cam târziu.

 

„Am avut oferte, dar nu m-au lăsat să plec. Apoi m-au dus în cantonament și la final au renunțat la mine. Acum nu mă mai vrea nimeni, pentru că cer bani pe mine. Eu cred că toți avem de pierdut dacă nu voi fi lăsat să plec”, spune Flavius Băd, cel care a fost golgheterul lui „U” în sezonul trecut.

 

„Să dau 9 goluri pentru o echipă care s-a salvat cu greu de la retrogradare eu zic că este ceva. Acum însă am ajuns să mă antrenez singur, cu un antrenor pe care eu îl plătesc. Eu nu vreau să iau bani de la „U”. Vreau să joc. Sper să mai lase din preț”, spune jucătorul.

 

Băd nu este singurul jucător în această situație, Șuller și Dolha se confruntându-se cu aceeași problemă. Primul vrea să-și caute un angajament în Ungaria, dar se lovește de problema sumei de transfer, iar Dolha are căutare chiar la echipele din Liga I. Oțelul și Unirea Alba Iulia îl vor pe mijlocaș, dar clujenii cer 150.000 de mii de euro pentru serviciile sale, sumă considerată prea mare de cele două formații.

"Am ajuns să mă antrenez singur, cu un antrenor pe care eu îl plătesc. Eu nu vreau să iau bani de la „U”. Vreau să joc. Sper să mai lase din preț"
Flavius Băd, atacant „U” Cluj


Meci de prezentare în familie

 

Formația clujeană își va prezenta lotul pentru sezonul 2009-2010 sâmbătă, pe stadionul Clujana. Cum oficialii nu au mai găsit niciun adversar în compania căruia să evolueze în partida de prezentare, Carmelo Palilla îi va împărți pe jucători în două echipe, care se vor înfrunta cu începere de la ora 18:00. Intrarea la meci va fi liberă.
 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

06 Aug. 2009, 11:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă