Jucătorii de la Pașcani testați de Rapid se întorc în Liga a III-a pentru că sucevenii n-au vrut doar să-i împrumute

Jucătorii de la Pașcani testați de Rapid** se întorc în Liga a III-a pentru că sucevenii n-au vrut doar să-i împrumute

Nu mai puțin de zece jucători noi au testat în ultima perioadă antrenorii Ovidiu Murariu și Bogdan Tudoreanu. Este vorba de Marius Zăvoi (Voința Sibiu), Marius Doboș (FC Dorohoi), Flavius Chișu (Seso Câmpia Turzii), Maradona Chiriac (FC Botoșani), Alin Zereș (Voința Sibiu), Marian Găldean (Unirea Alba Iulia), Ovidiu Morariu (Chindia Târgoviște), Ionuț Nuțescu (Kosarom Pașcani), Marius Călugăru (Kosarom Pașcani) și Adrian Caragea (Kosarom Pașcani).

Tehnicienii suceveni s-au declarat mulțumiți de modul în care s-au comportat aceștia în meciurile amicale și la ședințele de pregătire. Cu toate acestea, gruparea „ceferistă” a fost obligată să renunțe la serviciile mijlocașilor Ionuț Nuțescu și Marius Călugăru din cu totul alte motive.

„Noi am vrut să-i înregimentăm pe cei doi pentru o perioadă mai lungă de timp sau chiar să-i transferăm definitiv. Cei de la Pașcani n-au agreat însă decât varianta unui împrumut până la vară, lucru cu care noi n-am fost de acord”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Ovidiu Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă