Ionuț Stan, 5 ani la FC Vaslui! Unirea neagă spusele fundașului de 18 ani

Ionuț Stan, 5 ani la FC Vaslui!** Unirea neagă spusele fundașului de 18 ani

Unirea Alba Iulia a mai transferat un fotbalist în Liga I. Ionuț Stan, în vârstă de 18 ani, se va prezenta pe 14 ianuarie la Vaslui, la vizita medicală. Acesta a semnat un contract pe cinci ani cu FC Vaslui. Mutarea a fost confirmată de fundașul albaiulian, dar infirmată de președintele Mihai Dăscălescu.

    „Merg la FC Vaslui cu gândul să muncesc, am semnat pe cinci ani cu ei și sper să joc cât mai bine acolo. Mă bucur că e și Stanciu în echipă”, a declarat Ionuț Stan, fundaș FC Vaslui.

De partea cealaltă, Mihai Dăscălescu, președintele Unirea Alba Iulia, a negat transferul apărătorului albaiulian.     „Eu nu știu nimic de transferul lui Stan, la Vaslui, au fost ceva discuții, dar nimic mai mult. Am vorbit și cu tatăl lui Stan și a spus că își dorește să semneze”, a declarat Dăscălescu.

75.000 de euro, atât valorează Ionuț Stan conform transfermarkt.de. Cel mai probabil, acesta va câștiga peste 1.500 de euro lunar. Ionuț Stan a fost descoperit de Vasile Ursu la grupele de copii și juniori ai Unirii Alba Iulia.

În urmă cu aproximativ două luni, FC Vaslui a oferit 100.000 de euro pe „pachetul” Ionuț Stan și Eduard Schuller.

Sursa: Sport Alba24

Pe aceeași temă