Întăriri pentru play-off. Honciu și Covalschi sunt aproape de Chindia

Întăriri pentru play-off.** Honciu și Covalschi sunt aproape de Chindia

Șefii Chindiei poartă în aceste zile discuții cu Georgian Honciu și Ștefan Covalschi (foto, în dreapta), cei doi având șanse mari să îmbrace tricoul echipei târgoviștene în partea a doua a campionatului Ligii 2.

„Mai sunt unele neclarități: Honciu e în tratative și cu alte echipe, iar ceea ce îl privește pe Covalschi, așteptăm să vedem ce se întâmplă la Slatina. Sunt jucători pe care ni i-am dori la Târgoviște”, a confirmat, pentru dbsport.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Altfel, toți jucătorii care au dus greul în prima parte a campionatului vor continua la Târgoviște. „Deocamdată, pot să spun cu certitudine că vom merge mai departe cu băieții pe care ne-am bazat până acum. Dacă vor fi oferte clare pentru vreunii dintre ei, suntem dispuși să discutăm”, anunță Ghergu.

Chindia a terminat anul 2015 pe locul patru în Seria a II-a a Ligii a II-a, la trei puncte de liderul FCM Baia Mare.

Reunirea pe 11 ianuarie și cantonament la Târgoviște

Primul antrenament al jucătorilor din 2016 va avea loc lunea viitoare, la stadionul „Eugen Popescu”. După o perioadă de reacomodare cu efortul, Cherchez & co. vor intra în cantonament centralizat la Târgoviște, cel mai probabil la campusul Universității Valahia.

Deocamdată au fost stabilite, de principiu, două meciuri de amicale pentru luna februarie, pe 6 cu SCM Pitești, în deplasare, și pe 20 cu Rapid București, acasă. „La sfârșitul acestei săptămâni sau cel mai târziu la începutul săptămânii viitoare vom avea calendarul clar al meciurilor amicale. Încercăm să găsim terenuri bune și adversari competitivi”, a declarat directorul sportiv al Chindiei, Cristi Bălașa.

„E posibil ca Liga a II-a să piardă trei echipe, Reșița, Bihor și Caransebeș” – Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț MARIN

Pe aceeași temă