Încă un jucător de la Pandurii n-a mai suportat restanțele financiare ale clubului și a cerut reziliarea contractului. „Nu se pune problema…”

După Iulian Dinu, Ioan David, Bogdan Vișan și Robert Lică, jucători care s-au despărțit de Pandurii înainte sau după finalul primei părți a sezonului, echipa din Târgu Jiu l-a pierdut și pe fundașul Paul Claudiu Chiș.

A fost dorința jucătorului de 24 de ani să plece de la echipa gorjeană, care se confruntă cu grave probleme financiare și este amenințată în continuare cu falimentul.

De altfel, jucătorii de la Pandurii nu și-au primit restanțele nici înainte de Crăciun și mulți dintre ei nu mai vor să revină la Târgu Jiu după sărbătorile de iarnă.

Tot din cauza aspectector de ordin financiar, Pandurii a rămas și fără site-ul oficial, deoarece nu a avut bani să plătească domeniul .ro!

„Eu mi-aș dori să revină cu toții, dar singurul cu care am purtat deja o discuție și a spus că își dorește să rezilieze contractul cu Pandurii a fost Paul Chiș, care își dorește să meargă acasă și să își caute un alt angajament. El a spus că nu poate depăși aceste probleme și că nu mai poate rămâne. L-am apreciat pentru jocul său, pentru că are calitate, este un bun fotbalist, dar și un caracter extraordinar. I-am spus de când a venit la Pandurii că atunci când el va dori să plece, ne strângem mâna și nu se pune problema să nu acceptăm rezilierea contractului. Trebuie să îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Pandurii Târgu Jiu”, a explicat directorul sportiv Camilian Floroiu, la Radio Infinit.

Originar din Cluj-Napoca, Paul Chiș a jucat 20 de partide pe parcursul primai părți a actualului sezon al Ligii 2, dintre care 18 ca titular. Acesta sosise în vară la Pandurii, de la Sticla Arieșul Turda, din Liga 3. Anterior, evoluase la Sepsi Sfântu Gheorghe, în Liga 2, unde fusese împrumutat de Universitatea Cluj. În cariera lui a mai jucat pentru Unirea Tărlungeni și Unirea Jucu.

Dintre jucătorii care s-au despărțit de Pandurii, singurul care și-a găsit deja angajament este juniorul Bogdan Vișan, care va semna cu Petrolul Ploiești.

Pandurii a încheiat anul 2019 pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 8 puncte acumulate în 21 de etape. Reunirea lotului este programată pe 13 ianuarie 2020.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă