Ignat: „Nu vreau să mă grăbesc, ținând cont de problemele pe care le au majoritatea echipelor”

Ignat:**

După două sezoane petrecute la Brăila, fundașul severinean Dan Ignat a decis să se despartă de echipa pentru care mai evoluase și în returul campionatului 2010-2011.

„Mi-am terminat contractul și, din diferite motive, nu l-am mai prelungit. A fost o perioadă frumoasă pentru mine, fiindcă am fost mai mereu titular. M-a simțit bine la Brăila, mai puțin ultimele luni. Sper ca echipa să depășească problemele financiare cu care se confruntă și să rămână în eșalonul secund. Publicul brăilean merită să vadă în continuare fotbal”, a spus Ignat.

Fundașul de 28 de ani a fost aproape în această vară de un transfer la prim-divizionara Gaz Metan Mediaș, iar în prezent se află pe lista mai multor echipe din eșalonul secund. „Deocamdata sunt acasă, în vacanță. Am ceva oferte, sunt în discuții cu mai multe echipe, dar nu este nimic sigur până nu semnezi. Nici nu vreau să mă grăbesc, fiindcă vreau să iau cea mai bună decizie, având în vedere criza cu care se confruntă fotbalul românesc”, a spus Ignat.

Acesta exclude o revenire în fotbalul severinean, deși era dorit de nou-promovata în Liga a III-a, Minerul Mehedinți.

De-a lungul carierei, Ignat, fost component al lotului național de juniori, a jucat la FC Drobeta (J), GP Craiova (J), Minerul Moldova Nouă (C), CS Severnav (C), FC Drobeta (B), Farul Constanța (B), Viitorul Constanța (B), CF Brăila (B), FC Olt Slatina (B), Gaz Metan Severin (B) și CF Brăila (B), din iulie 2012.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă