Homneac, primul jucător care și-a exprimat intenția de a pleca de la Rapid!

Homneac,** primul jucător care și-a exprimat intenția de a pleca de la Rapid!

Imediat după jocul cu CS Otopeni, jucătorii echipei Rapid CFR Suceava au intrat în vacanță. „Ceferiștii” vor avea liber timp de șase săptămâni, urmând să revina la antrenamente pe 14 ianuarie.

Antrenorul Ovidiu Murariu îi așteaptă la reunire pe majoritatea jucătorilor pe care s-a bazat în sezonul de toamnă, inclusiv pe Andrei Lozneanu, care va fi împrumutat de la FC Botoșani și în retur. În schimb, atacantul Tudor Homneac, venit și el sub formă de împrumut de la Botoșani, și-a manifestat intenția de a părăsi Rapidul.

„Deocamdată, singurul jucător care și-a exprimat intenția de a pleca este Homneac. El a avut puține apariții din cauza accidentării, iar când a intrat în teren nu a reușit să convingă. În rest, aștept la reunire tot lotul. În funcție de ce vom reuși să aducem în această iarnă, ar putea să mai plece jucători. Avem nevoie de întăriri în atac, dar și la mijlocul terenului, pentru că un mijlocaș bun poate să rezolve și problema golului. Vreau să precizez că nu este datoria mea să aduc jucători. Eu spun doar pe ce posturi am nevoie de întăriri, iar restul depinde de conducere și de posibilitățile financiare ale clubului”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

Acesta a mai spus că în perioada următoare va stabili programul pregătirilor pentru returul de campionat. Pe de altă parte, „ceferiștii” au primit promisiuni că până la sfârșitul anului vor încasa o parte din restanțele salariale.

Sursa: Gazeta de Suceava

Pe aceeași temă