Grozavu și Baciu au tras Iașiului un „tun” de 12.000 de euro

31 Jan. 2012, 12:02 Bursa transferurilor
Grozavu și Baciu au tras Iașiului** un „tun

Aflați în căutare de jucători cu care să-și întărească lotul pentru retur, oficialii divizionarei secunde din Copou primesc măcar câte o veste proastă în fiecare zi. Iar dacă duminică numărul componenților lotului cu probleme medicale era de șase, ieri acesta a crescut la șapte, dar a parvenit totodată și informația că mijlocașul Gheorghiu, care în ultimele zile s-a pregătit cu Botoșaniul, li s-a alăturat deja vasluienilor în Antalya.

Constatând că zilele se scurg cu repeziciune, iar echipa sa nu se mai întărește cu nimic după venirea sârbilor Petrovic și Brajkovic, reîntoarcerea lui Crețu și sosirile lui Milea și G.Codrea, tehnicianul Ionuț Popa a tot purtat discuții cu mai mulți responsabili ai grupărilor din eșalonul secund. Așa a aflat, spre exemplu, că Mara și Hidișan, primul fiind ultima achiziție a UTA-ei, formația din orașul în care este stabilit, vor avea în retur salarii lunare de câte 5.000 euro, dar cel mai mult l-a întristat faptul că atacantul Alexandru Marin, dat afară astă-vară din Copou, a fost vândut acum de colega de eșalon, Juventus București, cu 12.000 de euro. „Nu mi-a venit să cred când am auzit că Juventus a luat acești bani pe atacantul care mi-a dat mie gol când am pierdut cu Mioveniul la Iași, cu 2-1, și despre care am avertizat imediat că are stofă. Dar unii au zis în vară că de fapt nu are nici o valoare, aducându-și jucătorii lor, despre care am văzut de mult cu toții ce potențial au… Am crezut că amețesc și cad jos când am aflat de la Severin că a dat 12.000 euro pentru Alexandru Marin”, ne-a spus ieri antrenorul principal al CSMS.

Dincolo de tratativele aproape intrate în colaps de întărire a lotului, Ionuț Popa a mai aflat că nici închizătorul Straton nu se mai poate antrena normal de săptămâna aceasta, el alăturându-se deja unei liste care conținea șase nume la sfârșitul săptămânii trecute. De asemenea, intrat în vederile oficialilor din Copou după ce nu a fost luat de Viorel Hizo în stagiul din Antalya, mijlocașul lui FC Vaslui, Gheorghiu, a ajuns, totuși, ieri în Turcia, la solicitarea noului tehnician al „galben-verzilor”, Augusto Inacio, după ce timp de câteva zile s-a aflat în cantonament la Vatra Dornei cu colega de eșalon a ieșenilor, FC Botoșani.

„Dacă UTA, care a încheiat turul la un pasiv de minus 3 la adevăr și care nu cred că poate termina sezonul mai sus de locul 5, plătește salarii lunare de 5.000 euro, mă întreb ce bani ar trebui să ofere o candidată la promovare pentru a avea garanția atingerii obiectivului”
Ionuț Popa, antrenor CSMS Iași

„Noi vorbim zi de zi cu și pentru jucători, dar tot degeaba… Cred că numai Dumnezeu ne mai poate ajuta să ne întărim lotul iarna aceasta pe posturile deficitare”

Ionuț Popa

Sursa: Evenimentul

31 Jan. 2012, 12:02 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă