Gloria îi dă lui Băbuțan jumătate din banii încasați pe transferul lui Peteleu

16 Jan. 2012, 11:37 Bursa transferurilor
Gloria îi dă lui Băbuțan** jumătate din banii încasați pe transferul lui Peteleu

Proaspăt transferat de la conducerea echipei din Târgu Mureș la cea din Brașov, fostul impresar bistrițean Aurelian Băbuțan are încă un motiv de satisfacție la începutul acestui an. Gloria s-a înțeles cu FC Vaslui pentru transferul lui Andrei Peteleu și va trebui să îi vireze în cont jumătate din sumă, deoarece jucătorul era în coproprietate cu Inter Viișoara, club înființat de Băbuțan.

Astfel, fostul conducător al mureșenilor și actual director general al grupării din Brașov va fi mai bogat cu o sumă ce se învârte în jur de 100.000 de euro. Surse din cadrul Gloriei susțin că suma totală a transferului ar fi de 200.000 de euro, jumătate din prețul unui alt jucător pentru care Vasluiul ar fi negociat, Paul Anton. Însă tranzacția aceasta a căzut și a rămas în picioare doar cea a lui Peteleu. Fundașul dreapta se va prezenta duminică la reunirea lotului moldovean.

„Nu pot să vă dau detalii legate de sume. Tot ce pot să vă spun este că m-am înțeles cu nea Jean și că totul este în ordine”, a declarat Băbuțan.

Dorit de Șumudică la Brașov

Aurelian Băbuțan spune că mutarea lui la Brașov se datorează antrenorului Șumudică, cel care l-a dorit insistent la gruparea de sub Tâmpa. „Șumudică a insistat și eu am acceptat. Asta este esența. M-am despărțit în condiții foarte bune de Târgu Mureș, unde am reușit lucruri importante. Sper să-mi iasă și mai multe la Brașov”, spune Băbuțan. Acesta a fost prezentat presei brașovene zilele trecute, în cadrul unei conferințe la stadion.

„Sunt bucuros că voi lucra la FC Brașov, o echipă cu tradiție în fotbalul românesc și care își propune să facă performanță. Am o relație foarte bună cu antrenorul Marius Șumudică și președintele Iosif Kovacs, astfel că sunt convins că vom colobora fără probleme. Pentru mine venirea la FC Brașov este un pas înainte și sper din tot sufletul să avem rezultate cât mai bune. Din actualul lot de la FC Brașov îi cunosc foarte bine pe Florin Stângă si Cristi Munteanu din perioada în care au evoluat la FCM Târgu Mureș”, a declarat Băbuțan, pentru site-ul oficial al FC Brașov.

Sursa: sporttulbistritean.ro

16 Jan. 2012, 11:37 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă