Giuleștenii mai pierd doi jucători. Unul nu a primit oferta, altul poate fi împrumutat la Chișinău: „Mă gândesc la ce e mai bine pentru copilul meu”

Giuleștenii mai pierd doi jucători.** Unul nu a primit oferta, altul poate fi împrumutat la Chișinău:

Rămasă fără mare parte dintre străinii cu care a încercat salvarea de la retrogradare în returul campionatului trecut al Ligii 1, Rapid pierde în continuare fotbaliști, deși patronul Valerii Moraru a anunțat că plănuiește să păstreze 15-16 jucători din lotul care a terminat sezonul 2014-2015 pe locul 16.

Astfel, ultimul plecat este portughezul Joao Coimbra, adus la echipă în iarna acestui an de la Academica Viseu. Mijlocașul de 29 de ani, care a prins 12 dintre cele 17 meciuri ale Rapidului, contribuind cu o pasă decisivă, nu a primit încă o ofertă din partea conducerii giuleștene și nu va mai continua în Grant:  „Nu știu încă ce voi face în viitor, dar nu cred că voi mai rămâne la Rapid. Când am plecat mi-au spus că mă vor și că în termen de 15 zile îmi vor trimite oferta, însă nu am primit încă nimic. Încă mai aștept, dar trebuie să mă gândesc la ce e mai bine pentru mine și copilul meu”, a declarat portughezul pentru Rapid TV.

Pe lângă Coimbra, rapidiștii se pot despărți în această vară și de Rui Miguel, conducătorul de joc portughez care a avut evoluții apreciate în Giulești în ultima parte a returului. Mijlocașul de 31 de ani, care a mai evoluat în România la Astra Giurgiu, ar putea fi împrumutat începând cu sezonul următor la Zimbru Chișinău, echipa din Republica Moldova cumpărată de curând de Valerii Moraru.

De altfel, una dintre dorințele finanțatorului giuleștean este ca fotbaliștii care nu prind prima echipă la Rapid să meargă împrumut la Zimbru.

Articol scris de Cristian VOICU
 

Pe aceeași temă