Gabriel Crăciun și Ionuț Țurcan la Petrolul

27 Aug. 2009, 15:35 Bursa transferurilor
Gabriel Crăciun și Ionuț Țurcan** la Petrolul

Portarul ucrainean Negopodov, care a trecut și pe la Olympique Marseille nu a ajuns la un accord cu gruparea galben-albastră, pretențiile financiare ale acestuia fiind exagerate. În locul acestuia a ajuns fostul portar al Universității Craiova, Mihai Neagoe (21 de ani), jucător venit liber de contract, dar se pare că se va renunța și la acesta.

Singurele certitudini din lotul „Lupilor galbeni” sunt: atacantul moldovean Ionuț Țurcan care a parafat deja contractul pe un an de zile și Gabriel Crăciun, fost component al grupării antrenate de Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaș, care a semnat și acesta contractul cu Petrolul astăzi.
 

Ionuț Țurcan nu este un necunoscut al fotbalului românesc, el fiind la un moment dat în curtea lui Dinamo București, trecând până atunci pe la juniorii lui Dinamo Kiev și fiind și internațional de tineret al Moldovei.
 

Gabriel Robert Crăciun, noul fundaș dreapta al Petrolului, are 28 de ani și a jucat în ultimele 5 sezoane la Gaz Metan Mediaș, fiind om de bază al acestora până la promovare.
 

 

S-a renunțat la Dobroiu

Un alt jucător care ar fi putut îmbrăca tricoul galben-albastru în acest sezon putea fi Ionuț Dobroiu. Din păcate, negocierile cu acesta au eșuat, iar atacantul Rapidist se îndreaptă spre CSM Rm. Vâlcea.

 

Articol scris de Cosmin Manea
 

27 Aug. 2009, 15:35 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă