Gabriel Boghian va juca la FC Botoșani până la vară

11 Feb. 2009, 13:51 Bursa transferurilor
Gabriel Boghian va juca la FC Botoșani până la vară

Fostul atacant a lui FCM Bacău, Gabriel Boghian va evolua la FC Botoșani, fiind împrumut gratis până în vară. După plecarea lui Kone, Cristian Popovici  avea nevoie de un atacant, preferându-l pe Boghian deoarece îi cunoaște foarte bine calitățile de pe vremea când antrena Bacăul.

 

„L-am adus aici pentru că îl cunosc foarte bine și știu că ne poate ajuta. Este tare, are o tehnică foarte bună, este inteligent în joc și disciplinat tactic”, a declarat Cristian Popovici.

 

„La Bacău nu am mai intrat în vederile antrenorului și de aceea am ales să plec. Am o vârstă la care trebuie să joc și îmi doresc să o fac cât mai bine în acest retur pentru FC Botoșani. Nu-mi propun și nu promit că voi înscrie un anumit număr de goluri. Voi face totul ca echipa să câștige și să adune cât mai multe puncte în acest retur”, a declarat atacantul în vârstă de 21 de ani.

 

„Avem prima opțiune la un transfer definitiv. Depinde ce va fi din vară și depinde foarte mult de ce va arăta el în acest retur”, a afirmat Cornel Șfaițer, vicepreședintele Consiliului de Administrație al FC Botoșani.

 

După ce a dezamăgit prin evoluțiile sale în primele două jocuri de verificare din această perioadă, cu Aerostar Bacău și Cetatea Suceava, Cristian Popovici a decis să renunțe la serviciile lui Andrei Podariu. Venit în probe de la FCM Dorohoi, atacantul nu a reușit să-l convingă pe consilierul sportiv al echipei că merită să facă parte din lotul FC Botoșani pentru acest retur.

 


„Podariu nu putea face față. A avut ocazia să-mi demonstreze că merită să mă bazez pe el, însă nu mi-a arătat lucruri deosebite”
, a declarat Cristian Popovici.

 

11 Feb. 2009, 13:51 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă